Pippa Middleton hyller Sunnmøre

Pippas kjole ble en stor snakkis da søsteren Kate giftet seg med prins William. Nå skryter hun av sin reise på Sunnmøre i The Telegraph.

Pippa i The Telegraph

Pippa Middleton forteller med store ord om sin reise på Sunnmøre i The Telegraph.

Foto: The Telegraph

Pippa Middleton

Pippa Middleton er Kates yngre søster – og var forlover i 2011.

Foto: TOBY MELVILLE / Reuters

På over fire sider i en av Storbritannias største aviser, The Telegraph, forteller Pippa Middleton med store ord om sin reise på Sunnmøre.

Pippa ble verdenskjent over natten da søsteren Kate giftet seg med prins William i 2011. Hun er spaltist i The Telegraph og skryter på besøk uhemmet av sin reise på Sunnmøre.

«Det er bare en plass hvor du på morgenen kan gå på ski i fersk puddersnø, fiske torsk på ettermiddagen, og på kvelden seile til en koselig tømmerhytte hvor et gourmetmåltid venter» er inngangen på reportasjen.

Reportasjen er publisert som en del av The Telegraphs Ultratravel-bilag denne våren. Magasinet har reportasjer fra reisemål i hele verden. Det var Romsdals Budstikke som skrev om saka først.

– Ingen ord lever opp til Slogen

Pippa skryter av Sunnmøre i The Telegraph

Pippa har besøkt blant annet Brosundet hotell i Ålesund, Sagafjord hotell, Geirangerfjorden, Hjorundfjorden og Juvet Landskapshotell.

Foto: The Telegraph

På turen i Norge har Pippa besøkt blant annet Brosundet hotell i Ålesund, Sagafjord hotell, Geirangerfjorden, Hjorundfjorden og Juvet Landskapshotell.

Om Slogen i Ørsta skriver hun blant annet:

«En populær tur er toppturen på Slogenfjellet, som William Cecil Slingsby, den berømte engelske fjellklatreren, sa var et var Europas "stolteste". Han sa at ingen andre steder vil du se utsikt som denne. Men ingen ord lever opp til Slogen. Hvis du elsker friluft, er dette enkelt og greit et sted du må dra til.»