NRK Meny
Normal

- Slår neppe ut Riise ennå

Aalesunds Jonathan Parr er inne i landslagsvarmen igjen. Men han tror ikke han danker ut John Arne Riise på venstrebacken ennå.

Video PARR VIL HA VENSTREBACK-PLASSEN

Jonathan Parr vil gjerne ta venstre-back-plassen fra John Arne Riise. Men han tror ikke det skjer nå.

I dag fikk Jonathan Parr meldingen han har ventet på. Han fikk fornyet tillit på landslaget, og er blant Egil «Drillo» Olsens utvalgte.

– Jeg håper jo selvfølgelig å være med på landslaget. Det var gøy å bli tatt ut nå, og å være med i troppen, sier Jonathan Parr til NRK.

Men også Jonathan Parr innser at det blir vanskelig å komme med i førsteelleveren i den viktige em-kvalifiseringskampen mot Portugal. John Arne Riise er soleklart førstevalg på venstrebacken.

Kjetil Rekdal

Kjetil Rekdal mener Jonathan Parrs veg til landslagssuksess går gjennom gode kamper for AaFK.

Foto: Hans-Olav Landsverk / NRK

– Han har ikke klart å konkurrere ut John Arne Riise ennå. Og det er heller ikke lett. Nå får han spille gode kamper for AaFK, for det er der nøkkelen ligger, sier AaFK-trener Kjetil Rekdal.

Parr var forholdsvis nær en overgang til Nottingham Forest ved siste overgangsvindu, etter storspill for AaFK. Mange regner med at Parr kan være en av dem som forlater AaFK-skuta til fordel for en utenlandsk klubb om ikke lenge.

Nå gleder han seg imidlertid over landslagsuttaket.

– Nå har jeg fått vært med landslaget noen ganger. Det er gøy. Men de fleste vet vel konturene av laget. Der er jeg ikke foreløpig. Men det er mitt mål på sikt, sier Parr.