NRK Meny
Normal

På arbeidsuke hos favorittklubben

Fire klassekamerater på Blindheim ungdomsskole inntok denne uken lokalene på Color Line stadion for en noe utradisjonell arbeidsuke.

På arbeidsuke hos Aafk

Guttene på Blindheim ungdomsskole hjalp til på dagens AaFK-trening på Color Line stadion. Foran fra venstre: Thomas Hansen, Theo Fausa, Mats Moe. Bak: Marius Tysse Solsletten.

Foto: Joachim Ose

Det er i disse dager arbeidsuke for niendeklassingene på Blindheim ungdomsskole. NRK besøkte kameratgjengen på jobb hos favorittklubben Aalesund.

– Veldig spennende

Guttene har fått lov til å jobbe sammen med støtteapparatet til eliteserieklubben før den viktige hjemmekampen mot Strømsgodset på søndag.

– Det har så langt vært veldig spennende. Vi har sett mye fotball, men også hjulpet til med å rydde i både sunnmørshallen og her på stadion, sier Marius Tysse Solsletten.

Guttene spiller til daglig fotball for klubbene Blindheim og Emblem, men nå er det fullt fokus og arbeid for laget guttene håper å spille for i fremtiden.

Arbeidsuke hos AaFK

Marius Tysse Solsletten så dagens AaFK-trening fra innbytterbenken.

Foto: Joachim Ose

Intervjuet forbildene sine

Høydepunktet denne uken var da guttene fikk være reportere for AaFK TV og intervjue noen av spillerne etter tirsdagens trening.

– Jeg intervjuet Leke James. Jeg følte jeg måtte trimme engelsken min litt, så derfor valgte jeg ham. Det var veldig lærerikt og morsomt, sier Thomas Hansen.

Gleder seg til kamp

Guttene ser frem til søndagens viktige kamp mot Strømsgodset, og håper de får se kampen fra gode tribuneplasser.

– Det kuleste hadde vært og sett kampen fra benken eller fra en VIP-plass, sier Theo Fausa mens kameratene ler og sier seg enige.

Ballhenter

Theo Fausa var ballhenter på dagens trening på Color Line stadion.

Foto: Joachim Ose