– Det er viktig at jeg og Kjell Inge snakker sammen nå

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær reiste i ettermiddag med privatjet til Oslo. Ved hans side satt hans kone Silje Lyngvær. Tirsdag ettermiddag møtte de Kjell Inge Røkke og investor Bjørn Rune Gjelsten.

Solskjær

Her går Ole Gunnar Solskjær og hans kone Silje Lyngvær inn i Kjell Inge Røkkes privatjet, geleidet av piloten.

Foto: Eirik Haukenes / NRK

Siste: Flere kilder melder tirsdag ettermiddag at møtet foregår i Kjell Inge Røkkes hus i Asker. VG skriver at også Bjørn Rune Gjelsten deltar på møtet. Solskjærs agent, Jim Solbakken, skal også være med på møtet.

Historien ser altså ut til å gjenta seg. Et nytt «mystisk» fly landet i Kristiansund. Et nytt kapittel er i ferd med å skrives i historien om Ole Gunnar Solskjærs mulige overgang til et liv som manager i Aston Villa.

Video SOLSKJÆR TIL OSLO

Solskjær snakket med NRK da han var på vei ut til flyet i Kristiansund tirsdag ettermiddag.

Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten har fulgt Ole Gunnar Solskjær gjennom hele hans karriere som toppspiller og nå som manager i Molde. De to finansmennene spilte en avgjørende rolle da Ole Gunnar Solskjær ble hentet fra Molde til Manchester United.

– Nå er jeg og Silje invitert til Kjell Inge og Anne Grete. Vi skal ha en bra prat, sier Ole Gunnar Solskjær til NRK.

– Hvorfor skal dere ha denne samtalen?

– Jeg tror det er viktig at vi snakker sammen, sier Solskjær på veg ut til flyet.

Flyet tok av fra Kristiansund klokka 15.40, og skal returnere til Kristiansund i kveld.

Solskjær

Piloten på Røkkes privatfly sto lenge og ventet på Solskjær. Her kommer Solskjær, og piloten viser hvor det er lurt å parkere.

Foto: Eirik Haukenes / NRK

Flyet er registrert med bokstavene LN-AKR, og skal ifølge airframes.org være drevet av Sundt Air Management. Eier er imidlertid Aker ASA. Det er dette flyet som betegnes som Kjell Inge Røkkes privatfly.

Ole Gunnar Solskjær passerte ved 15.30-tiden NRKs journalist på stedet. Han bekreftet at han og hans kone Silje Lyngvær er på veg til Oslo, og tok seg tid til å kommentere situasjonen som har oppstått i forbindelse med Aston Villa-saken.

Jeg har det bra. Og nå skal vi snakke sammen. Vi blir helt sikkert enige om at vi skal ta saken oss imellom, og ikke fortelle om alt vi sier.

Fly Kristiansund

Det ble ny fart i spekulasjonene da dette flyet ble observert på flyplassen i Kristiansund tirsdag morgen. Flyet viste seg å være Kjell Inge Røkkes privatjet.

Foto: Eirik Haukenes / NRK

Ole Gunnar Solskjær sier at han for all fremtid kommer til å ha et forhold til Kjell Inge Røkke og Aker.

Vi kommer alltid til å ha et forhold uansett. Vi har opplevd mye sammen, og det er viktig at vi prater sammen nå. Og nå skal vi snakke direkte til hverandre, sier han i det han går ut av avgangshallen.

I sosiale medier startet ryktene igjen i formiddag om hva som er i gjære. Siden Randy Lerner fly landet på Kvernberget 17. mai har enhver uvanlig flybevegelse på denne flyplassen skapt oppmerksomhet.

Også tidlig tirsdag var rykteflommen betydelig. De mest konkrete ryktene gikk tirsdag på at Solskjær allerede har levert sin oppsigelse i Molde.

"Transfer Now" tvitret breaking news om at Solskjær hadde sagt ja, og at han blir Aston Villas nye manager. "Transfer Market Feed" slo det også fast.

Tirsdag holder bookmakerne fortsatt Ole Gunnar Solskjær som klar favoritt til å overta jobben som manager i Aston Villa.