Hopp til innhold

Nyland og Forren på landslaget

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo har tatt ut to fra Møre og Romsdal til de to neste landskampene.

Ørjan Nyland
Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Det norske herrelandslaget skal spille to privatlandskamper mot Estland 24. mars og Finland 29. mars i henholdsvis Tallinn og Oslo. 22. spillere er tatt ut. En spiller til skal tas ut.

Følgende spillere fra vårt fylke er tatt ut:

  • Ørjan Håskjold Nyland fra Volda
  • Vegard Forren, Molde

– Estland er et lag som er veldig godt organisert. Sist vi møtte dem slet vi med å få uttelling, selv om vi periodevis hadde et spillemessig overtak. Estland har hatt en bra utvikling og gjennomførte en ok kvalik. De blir en god øvelsesmotstander for oss i mars. Det er viktig for oss å møte ulik type motstand for å være best mulig forberedt til VM-kvaliken til høsten, sier landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

Høgmo «bekvem» med keeperalternativene

Høgmo ønsker ikke å røpe om han vil endre førstekeeper til treningskampene mot Estland og Finland. Landslagssjefen gjentok derimot at han er «bekvem» med alternativene.

Ørjan Nyland har vært Høgmos førstevalg, men Nyland har slitt benken for Ingolstadt denne sesongen. Rune Almenning Jarstein har derimot storspilt for Hertha Berlin.

– Dere får se hvordan vi gjør det. Jeg er veldig bekvem med de alternativene vi har på keeperplass, sa Høgmo til pressen på Ullevaal stadion.