Nye fjes på stadion

Til tross for at en kunne se flere nye ansikter på banen når Molde møtte Sarpsborg i eliteserien lørdag kveld, ble det et nytt tap for Moldenserne.

Fredrik Brustad

Fredrik Brustad, her fra spill i Stabæk, er en av de nye spillerne Ole Gunnar Solskjær kan benytte i kveld.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Med tre tap og en uavgjort på sine fire siste kamper, har Molde-laget satt seg selv i en vanskelig posisjon i kampen om medaljene i årets eliteserie. Nå har klubben hentet inn forsterkninger, og i kveldens kamp blir trolig flere nye ansikter å se i Molde-trøya.

Endelig spilleklare

Tidligere i sommer hentet Molde inn angriperne Fredrik Brustad og den gamle kjenningen Bjørn Bergmann Sigurdarsson. På grunn av at overgangsvinduet ikke åpnet før denne uka har de ikke kunnet spille for Molde så langt, men nå er de klar. Det samme gjelder Babacar Sarr, som kom fra Sogndal tidligere denne uka.

Møter gamle kjente

Motstander Sarpsborg, som trenes av Geir Bakke, med fortid både i Molde og Kristiansund, kommer fra en sterk 3-0 seier over Lillestrøm, og har sikret seg det samme antall poeng som Molde så langt i år, 25. Utgangspunktet for de to klubbene er imidlertid forskjellige, og mens Molde har skuffet stort, er Sarpsborg sin sesong godkjent så langt.

Kommer publikum?

Hjemmekamp under jazzfestivalen, bruker å bety ekstra mange folk på kamp i Molde.Så spørs det hvor mange som kommer til oppgjøret mot Sarpsborg, etter at mange forlot Aker stadion svært skuffet etter 2-2 kampen mot Start sist søndag.

Babacar Sarr er klar for Molde

Babacar Sarr ble tidligere denne uka ønsket velkommen til Molde av Ole Gunnar Solskjær.

Foto: Molde FK / Molde FK