NRK Meny
Normal

Ny keeper på prøve

Den tyske keeperen Patrick Platins er nå på prøvespill i AaFK.

Patrick Platins

Patrick Platins

Foto: VfL Wolfsburg-Fußball

Artikkelen er flere år gammel.

26-åringen har tidligere spilt for Wolfsburg i tysk Bundesliga. Keeperen skal trene med sunnmøringene ut uken.

Tidligere denne uken sa Aalesunds keeper Andreas Lie at han tolker det som om klubben ikke har full tillit til ham dersom det hentes inn ny målvakt.

Les: - Ingen tillitserklæring

Kjetil Rekdal mener derimot at keeperjakten ikke har sammenheng med Lies prestasjoner. Han mener jakten skyldes en helhetsvurdering og at klubben trenger flere rutinerte spillere.

I sin ungdom spilte Platins for SV Martinszell, TSV Marktoberdorf, FSV Marktoberdorf og FV Rot-Weiß Weiler. Siden 2000 har han vært tilknyttet Wolfsburg. Våren 2008 var han lånt ut til FC Augsburg.

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.