Hødd-treneren: – Vi er klare for krig

Poengene er stilt til null, og alle gule og røde kort er slettet. Onsdag varsler Hødd-trener Lars Arne Nilsen en vaskeekte knokkelkamp om eliteseriekontrakten.

Jubel på Høddvoll

Hødd-trener Lars Arne Nilsen kan fort slutte seg til publikum på tribunen og heie frem laget, ettersom han ble vist bort i søndagens kamp mot Mjøndalen.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Onsdag kl. 13.00 tar Hødd imot Mjøndalen i det som blir et salig revansjeoppgjør, etter å ha tapt opprykksfinalen mot østlendingene sist søndag.

Med sifrene 3–1 stakk Mjøndalen av med alle tre poengene da Hødd skulle sikre opprykket. Onsdag vil laget fra Ulsteinvik gjøre alt som står i deres makt for å ta revansj, og knuse det første hinderet på veien til kontrakt i eliteserien.

– Det blir nok en skikkelig krig, og det er vi klare for. Alle gule kort er slettet, så det blir nok tøffe tak, slåssing og kriging. Forhåpentligvis kan vi spille litt fin fotball også, sier Nilsen.

Lite tiki-taka

Ei tung november-bane kan gjøre det vanskelig å varte opp med tiki-taka-fotball, men ifølge Nilsen er det først og fremst viljen som blir utslagsgivende onsdag.

– Den som vil mest, vinner. Det blir en spennende dag, og vi gleder oss til å komme i gang. Forhåpentligvis blir det god stemning på stadion.

Og fulle tribuner blir det nok. Mandag kunne NRK skrive at både skolene og flere bedrifter i Ulstein gir elevene og arbeidstakerne fri, slik at de kan gå på stadion og støtte laget.

Selv må Hødd-treneren kanskje belage seg på å slutte seg til publikumsmassene på tribunen. Nilsen ble nemlig henvist til tribuneplass da søndagens kamp i Mjøndalen gikk skeis. Det er helt uproblematisk ifølge treneren.

– Jeg har gode folk rundt meg, så det betyr ingenting, sier han.

– Har alt å vinne

– Blir dette den råeste kampen folk har opplevd på Høddvoll?

– Det vet jeg ikke. Det var nok noen tøffinger blant gamlegutta også, men jeg kan som sagt garantere at det blir tøffe dueller, slik det gjerne blir på en tung gressbane i november.

Nilsen avviser plent at han gruer seg til kampen, og sier det blir en fantastisk match, som kan gi eliteseriekontrakt.

– Vi har alt å vinne, og er ikke redd for noe som helst, sier han.

Og det er ikke bare treneren som gleder seg til kamp. På Twitter legger ikke midtbanemaestroen Sivert Heltne Nilsen skjul på at han er klar til dyst.

Laster Twitter-innhold

Også komikeren Kjell «Kjellen» Bigset ytrer sin støtte på tjenesten.

Laster Twitter-innhold
Ulsteinvik er klare til kamp

Et unisont Ulsteinvik er stålklare til kamp.