Nedtur for Løseth

Nina Løseth fikk det ikke til å stemme i sesongens første verdenscuprenn i slalåm og ble nummer 17. Mikaela Shiffrin va nt på hjemmebane med over tre sekunder til annenplassen.

Nina Løseth

Etter det gode rennet fredag skuffa Nina Løseth i gårsdagens konkurranse.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Kilde: NTB

Løseth gjorde et sterkt storslalåmløp fredag. Da ble det karrierebeste i disiplinen etter en strålende annen omgang. Lørdag var det dårlig kjøring i begge omgangene.

I første omgang var hun 15. beste kvinne. I annen omgang ønsket 26-åringen å revansjere seg, men falt ned på resultatlista til 17.-plass med den 18. beste tiden i omgangen.

Nesten seks sekund bak

Amerikanske Mikaela Shiffrin var i egen klasse i slalåmrennet i Aspen. 20-åringen hadde en ledelse på hele 1,38 til slovakiske Veronika Velez Zuzulova etter første del.

I annen omgang bare økte stortalentet forspranget. I mål var hun over tre sekunder foran Velez Zuzulova. Frida Hansdotter fra Sverige ble nummer tre. Løseth var hele 5,95 bak Shiffrin.

Siste video/lyd

Han likar å halde på heime i garasjen. Tidlegare har han bygd ein kopi av Pelle Politibil, og i februar i år sette han i gang eit nytt prosjekt som han no er i ferd med å avslutte.
Avisene bur seg på nok ei helg der folk ikkje får avisa si.
Tidens Krav i Kristiansund set inn ekstratiltak for å kunne å nå ut til alle med laurdagsavisa.
Arbeidsledigheten blant ingeniørene mer en doblet i Møre og Romsdal på ett år.