NRK Meny

Nå starter billettsalget til Europaligaen

I dag starter Molde billettsalget til hjemmekampene i Europaligaen. Det er allerede stor pågang etter billetter til kampene mot Ajax, Celtic og Fenerbache.

Lars Outzen

Lars Outzen er billettansvarlig i Molde Fotballklubb. Her sitter han med billetter til kampene mot Ajax, Celtic og Fenerbache.

Foto: Gunnar Sandvik / NRK

Artikkelen er mer enn ett år gammel.

På kontorene hos Molde Fotballklubb håper de nå at folk kjenner sin besøkelsestid og sikrer seg billetter til de attraktive kampene.

Vi regner med at det kan bli kø både på nettet og på utsalgsstedene. Det har i alle fall vært stor interesse med pågang via e-post og på nettet, sier billettansvarlig Lars Outzen i Molde Fotballklubb.

Billettsalget starter klokka 12.00. Det er ikke enkeltbilletter som legges ut i dag,. Den første uka legges det ut billettpakker til alle Moldes hjemmekamper i gruppespillet i Europaligaen. Først går tilbudet ut til innehavere av sesongkort på stadion i Molde. Etter en uke går pakketilbudet ut til alle.

Den som kjøper pakker får rabatt som tilsier at man kjøper tre kamper og betaler kun for to.

Det gir en god rabatt å kjøpe alle tre kampene på en gang, sier Outzen.

Fra 17. september legger Molde Fotballklubb ut billetter til enkeltkamper.

Siste video/lyd

Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.
Eit heilt spesielt forskingsprosjekt er i gang ved Runde i Herøy. Aldri før er det gjort ei så stor undersøkning med bruk av ny teknologi langs kysten for å kartlegge øko-miljøet. Målet er mellom anna å finne ut kvifor bestanden av toppskarv og lundefugl går så kraftig ned.