Lokker ungdom tilbake til Sunnmøre med jobb

Torsdag 29. desember kan studenter, unge arbeidssøkende og de som ønsker å bli sunnmøringer møte det som kan bli deres fremtidige arbeidsgiver.

Ålesund

Det er første gang kommunene på Sunnmøre bruker romjula for å komme i kontakt med unge som vil vite mer om jobbmuligheter.

Foto: Alvik, Halvard / NTB scanpix

«Sjekk inn» er en uformell møteplass mellom folk og næringsliv, og Region Ålesund inviterer til stands, mingling, tapas og underholdning på Terminalen i Ålesund.

7 kommuner – 21 bedrifter

De sju kommunene i regionen (Giske, Haram, Sandøy, Skodje, Sula, Ørskog og Ålesund) har samlet 21 bedrifter som er klare til å presentere seg for dem som kommer.
– Vi er veldig fornøyde med at så mange bedrifter har valgt å bli med på det første «Sjekk inn»​ som arrangeres i Ålesund, sier prosjektleder for Region Ålesund, Anne Mette Liavaag.

Anne Mette Liavaag

Anne Mette Liavaag håper på stinn brakke i Terminalen den 29. desember klokka 18

Foto: Ålesund kommune


Bedriftene er i alfabetisk rekkefølge: Advocator Advokatfirma AS, Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS, Avento, Brisk, Cflow, Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, Driw, Ekornes, ELLE MELLE, Helse Møre og Romsdal HF, H.I. Giørtz, I & M Kommunikasjon, Kystverket, Moe Helse AS, Momentium, NAV Ålesund, NTNU Ålesund, Optimar, PwC, Region Ålesund, VARD og ÅKP

Håper på «stinn brakke»

– Jungeltelegrafen har gått og vi hører rykter om hjemvendte ungdommer som vil samle venner både før og etter «Sjekk inn». Vi håper på stinn brakke og tror dette blir kjempebra, sier Liavaag.

Påmelding til arrangementet kan gjøres på Ålesund kommune si facebookside eller e-post til sjekkinn@alesund.kommune.no. – Da vet vi hvor mange som kommer og hvor mye mat vi skal bestille, sier Liavaag.