Mustafa Abdellaoue er klar for Aalesund

Mustafa Abdellaoue har signert for Aalesund. Kontrakten er på tre og et halvt år.

Mustafa Abdellaoue

«Mos» vil bli spilleklar for AaFK når overgangsvinduet åpner 15.7.2014.

Foto: Allan Rune Eikrem / NRK

Mustafa «Mos» Abdellaoue

«Mos» sier til NRK at han gleder seg til å spille foran AaFK-supporterne.

Foto: Allan Rune Eikrem / NRK

Mustafa «Mos» Abdellaoue har gjennomgått den medisinske testen og er klar for AaFK. AaFK og FCK er enige om overgangsavtalen for spilleren. Aalesund har kjøpt spilleren og «Mos» har signert en treårskontrakt med AaFK.

– Jeg er utrolig fornøyd og gleder meg til å møte de andre spillerne. Jeg følte meg svært ønsket her og jeg skjønte at de hadde under søkt forholdene nøye, sier Abdellaoue til NRK.

Starter 22. juni

«Mos» vil bli spilleklar for AaFK når overgangsvinduet åpner 15.7.2014. Han har signert kontrakt med varighet til 31.12.2017. Han vil starte å trene med klubben fra 22. juni når laget er tilbake på treningsfeltet etter endt ferie. Adellaoue var i 2011 toppscorer i Tippeligaen med 17 mål for Tromsø. Han spilte i 2013/14 sesongen for Odense Boldklub hvor han var på utlån fra FC København.

Jeg er ekstremt godt fornøyd, og jeg har stor tro på at dette er en spiller som blir godt likt gjennom å score mange mål for AaFK, sier klubbdirektør Henrik Hoff til NRK.

«Mos» startet karrieren i Osloklubben Skeid, og signerte for Vålerenga i 2008. I 2011 ble han lånt ut til Tromsø. Den sesongen ble «Mos» toppscorer i eliteserien med 17 mål.

Laster Twitter-innhold

– Laget har gode supportere

I 2012 skrev han under en fireårskontrakt med den danske klubben FC København. I denne perioden har han blitt lånt ut til Vålerenga og danske OB.

– Jeg føler det er bra trøkk i Aalesund. Laget har gode supportere, og jeg gleder meg til å spille foran supporterne, sier han.

– God målscorer

Aalesund endte i fjor på en fjerdeplass i eliteserien, blant annet etter en flom av scoringer fra Hamdallah. I vinter valgte AaFK å selge Hamdallah, og har slitt i årets serie. Nå ser alt så mye lysere ut for sunnmørsklubben.

– Vi vet vi har fått en god målscorer, og vi vet han er en god fotballspiller i tillegg til dette også, sier klubbdirektør Henrik Hoff.

– Dette betyr at vi har lykkes i spillerjakten vi har hatt gående etter at vi solgte Hamdallah, sier Hoff. Hoff avviser ikke at det også kan komme flere spillere. Laget har flere spillere under oppsikt. Men Hoff understreker at det hele handler også om økonomi.

Mustafa Abdellaoue har signert for Aalesund. Kontrakten er på tre og et halvt år.