NRK Meny

Mowinckel nummer 12

Ragnhild Mowinckel kjørte seg opp i super-G-delen av kombinasjonen.

Ragnhild Mowinckel klar for ny sesong.

Ragnhild Mowinckel kjørte super-G i verdenscuprennet i Lenzerheide,

Foto: Onsøien, Ole Gunnar / NTB scanpix

Artikkelen er mer enn ett år gammel.

Etter super-G-rennet i kombinasjonen ligger alpinisten fra Molde nå på en 12.plass etter kjøring under vanskelige forhold.

Ragnhild Mowinckel fra Molde kjørte slalåm med startnummer 13 i kombinasjonsrennet i verdenscupen i Lenzerheide i Sveits. Da slalåmen var over, lå hun på en 15.plass.

Ikke sterk i slalåm

Slalåm er ikke Molde-alpinistens sterkeste disiplin. Likevel hadde hun en grei gjennomkjøring. Hun kom i mål 2.28 bak lederen Wendy Holdener, som kjører på hjemmebane.Holdener kjørte sterkt også i super-G, og vant kombinasjonsrennet sammenlagt.

Du kan følge rennet på NRK Sport.

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.