Hopp til innhold

– Vi har gitt Odd noe å tenke på

Etzaz Hussain pekte nese til Odd da han feiret med å gi bortelaget pengetegnet etter at han ga kjøpelaget Molde ledelsen i søndagens 2-0-seier. Moldelaget har fått ny selvtillit til de skal møte Odd i cupfinalen om fjorten dager.

Det var stor stemning på stadion da Molde fikk delt ut gullet. Daniel Berg Hestad hadde et stort smil om munnen. Han ble seriemester for tredje gang. Med dagens kamp tok også laget poengrekord i serien.

– Jeg skal ikke si at det begynner å bli en vane, men det er en bekreftelse på at vi jobber godt her i Molde og det er fantastisk følelse å dele med nesten fullsatt stadion, sier Berg Hestad til NRK. Han sier at dagens kamp har gitt Odd noe å tenke på frem til de skal møtes i cupfinale om fjorten dager.

– Vi har fått selvtilliten tilbake. Vi har hatt tre dårlige kamper før denne, så det var viktig for oss, sier Berg Hestad.

Heftig ordkrig

Ordkrigen mellom seriemester Molde og Odd har vært heftig. Gang på gang har Odd-trener Dag-Eilev Fagermo omtalt MFK som kjøpelag. Hver gang har Molde-trener Tor Ole Skullerud latt seg irritere.

Foreløpig siste ord fikk Molde med søndagens 2-0-seier, men allerede om fjorten dager kan Odd få revansj. Da møtes lagene på Ullevaal stadion i cupfinale. Det sto lenge 0-0 i Molde, men det var ikke ufortjent da Hussain ordnet 1-0 etter 70 minutter.

Toblet etter tabbe

Etter samspill med Daniel Chima Chukwu skjøt Hussain seriemesterne foran med venstrefoten. Scoringen var den tidligere Fredrikstad-spillerens første for sesongen.
Fem minutter senere doble Chukwu etter en tabbe fra den Rosenborg-klare Odd-keeperen Andre Hansen. Hansen stormet ut, men nådde ikke ballen, og Chukwu kunne enkelt doble ledelsen.

Odd har lenge ligget på sølvplass, men med en sterk sluttspurt tok Rosenborg seg forbi. Trønderne avsluttet sin sesong med 4-1-seier over Strømsgodset søndag. Dermed falt Odd en plass på tabellen. På overtid byttet Molde inn keeper Espen Bugge Pettersen. Dermed fikk den tidligere landslagskeeperen sin tredje kamp for
sesongen, og kan dermed kalle seg seriemester. Pettersen er aktuell for både Strømsgodset og Sandefjord neste sesong.

Laster innhold, vennligst vent..