NRK Meny
Normal

Molde tapte målrik kamp

Viking slo Molde 3-2 i en målrik kamp som ble avgjort rett før slutt. Jose Mota scoret begge målene for Molde.

MFKs Jose Mota
Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Artikkelen er flere år gammel.

Molde (NTB): Viking snudde kampen og slo Molde 3-2 i 16.-maikampen på Aker stadion. Dermed ble festen ødelagt i Rosenes by.

Det sto 0-0 etter første omgang, og publikum forberedte seg på den fjerde kampen uten mål på Aker stadion.

Mota fant målet

Så løsnet det da Jose Mota scoret for Molde etter 73 minutter. Martin Fillo ordnet balanse i regnskapet, før Vikings innbytter AndriusVelicka igjen ga Viking ledelsen.

Jose Mota ga seg ikke, og utlignet til 2-2 i det 84. minutt. To minutter før ordinær tid var ute, var Fillo frempå igjen, scoret fra kloss hold og ble Vikings matchvinner.

Viking-trener Uwe Rosler måtte forlate indre bane etter at hanløp inn på banen og blandet seg i en krangel mellom Molde- ogViking-spillere. (©NTB)

Siste video/lyd

Innbyggerne på Kleive i Molde kommune frykter ulykker, og kjemper for å få revet ei falleferdig brygge. Kommunen sier det ikke er deres ansvar.
I dag var entreprenørar på synfaring på traseen for Nordøyvegen. Statens vegvesen har utlyst dei første kontraktane, og interessa er stor.
Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.