Molde tapte målrik kamp

Viking slo Molde 3-2 i en målrik kamp som ble avgjort rett før slutt. Jose Mota scoret begge målene for Molde.

MFKs Jose Mota

Molde (NTB): Viking snudde kampen og slo Molde 3-2 i 16.-maikampen på Aker stadion. Dermed ble festen ødelagt i Rosenes by.

Det sto 0-0 etter første omgang, og publikum forberedte seg på den fjerde kampen uten mål på Aker stadion.

Mota fant målet

Så løsnet det da Jose Mota scoret for Molde etter 73 minutter. Martin Fillo ordnet balanse i regnskapet, før Vikings innbytter AndriusVelicka igjen ga Viking ledelsen.

Jose Mota ga seg ikke, og utlignet til 2-2 i det 84. minutt. To minutter før ordinær tid var ute, var Fillo frempå igjen, scoret fra kloss hold og ble Vikings matchvinner.

Viking-trener Uwe Rosler måtte forlate indre bane etter at hanløp inn på banen og blandet seg i en krangel mellom Molde- ogViking-spillere. (©NTB)