NRK Meny
Normal

Molde-supporter anmeldt etter rasistiske meldinger på Twitter

Supporteren angrer bittert på de rasistiske ytringene på Twitter, skriver adressa.no.

Molde fotballklubb
Foto: Øyvind Johan Heggstad / NRK

Mannen skrev flere rasistiske meldinger til en Rosenborg-supporter. Det var i forbindelse med søndagens kamp mellom Rosenborg og Molde at mannen lot frustrasjonen gå gjennom Twitter.

En av meldingen var: «Fått matrasjonen din på asylmottaket i dag, eller? Kan jeg få bidra med ei pølse i lompe? Eller? Jævla innvandrer! #rinnan».

Det var avisa Adressa som først omtalte saka, og ifølge dem angrer mannen bittert.

Engtrø

Sikkerhetssjef Arne Engtrø på i Rosenborg Ballklub har sammen med den fornærmede supporteren valgt å anmelde moldenseren.

Foto: Rune Karlsen / NRK

– Jeg sier det samme til dere som til styret i Tornekrattet, venner og familie. Jeg legger meg fullstendig paddeflat: Jeg skulle ønske at jeg ikke skrev dette i det hele tatt, sier moldenseren.

Rosenborg-supporteren har sammen med Rosenborgs sikkerhetssjef, Arne Engtrø, valgt å politianmelde moldenseren for ytringene.

– Null rasistiske tendenser

Mannen fra Molde har ingen gode forklaringer på hvorfor han skrev de rasistiske meldingene.

– Jeg har null rasistiske tendenser, og har jobbet i utlandet med alle nasjonaliteter: Jeg vil ikke skylde på alkohol, men husker ikke at meldingene ble sendt. Jeg ble kvalm da jeg leste dem senere, og slettet kontoen tvert, sier han.