NRK Meny
Normal

Molde signerer to senegalesere

Senegaleserne Amidou «Mido» Diop og Seydina Keita (21) kan bli klar for MFK i løpet av kort tid, selv om overgangsvinduet er stengt.

Tarje Nordstrand Jacobsen

– Dette er to gutter som blir hentet med tanke på fremtiden, sier adm.dir. Tarje Nordstrand Jacobsen.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

I et intervju i tirsdagens ettermiddagssending på NRK Møre og Romsdal sier administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen at klubben jobber for å få godkjent overgangene til to senegalesiske talenter.

– Vi ønsker å skrive kontrakt med dem, men det har tatt litt tid å få visumene i orden. Spillerne var her noen dager før vinduet stengte, men nå håper vi bare at byråkratiet jobber for oss, sier Jacobsen.

De aktuelle spillerne er Amidou «Mido» Diop og Seydina Keita (21), og begge kommer fra den senegalesiske fotballskolen Diambars.

Fremtidshåp

Mido er en offensiv midtbanespiller, mens Keita også bekler en rolle sentralt i banen.

– Hva vil det bety for laget å få inn disse?

– Det vil først og fremst gi oss en bredere stall. Dette er to gutter som blir hentet med tanke på fremtiden, sier Jacobsen.

Han håper overgangene vil bli godkjent, slik at klubben kan få jobbe med å integrere og skolere spillerne allerede denne høsten.

Marcus Pedersen

Marcus Pedersen har ifølge Tarje Nordstrand Jacobsen vært uaktuell siden fredag.

Foto: Anders Ekanger / NRK

– Forhåpentligvis er de fullt klare for å være med og bidra i høst, men de er først og fremst hentet inn for 2015-sesongen.

Pedersen uaktuell siden fredag

Tirsdag formiddag ble for øvrig den vesle sagaen om Marcus Pedersen og Molde avsluttet.

Ifølge Pedersen selv gav Molde ham en dårlig magefølelse, noe som angivelig gjorde at han heller valgte Brann som sin neste arbeidsgiver.

Jacobsen opplyser at Pedersen-sagaen ble avsluttet allerede før helgen.

– Vi hadde en god prat på torsdag, men konkluderte tidlig på fredag. Sidan da har vi brukt kreftene på andre ting, sier direktøren til NRK.