Larvik slo Molde 32-23

Molde spilte jevnt med Larvik de ti første minuttene, men etter halvspilt førsteomgang tok Larvik kontroll over kampen som endte 23-32.

Molde-Larvik

Larvik ble for sterke for hjemmelaget.

Molde har besøk av topplaget Larvik lørdag.

På to år har Molde klatret seg fra 2. divisjon og opp i eliteserien. Men laget har enda ikke vunnet noen av sine seks kamper i den øverste divisjonen.

Lørdag møtte de Larvik, laget som har flest seriemesterskap i håndball i Norge, har vunnet mesterligaen, og som har som mål å bli verdens beste håndballklubb.

Og det ble en hard nøtt for hjemmelaget, selv om de nektet å gi opp og ga Larvik motstand hele veien.

Tett og jevnt

Fulle tribuner i Idrettens Hus i Molde

Tribunene fyller seg opp i Idrettens Hus i Molde.

Det var fullstappet på tribunene i Molde, og hjemmepublikummet tok helt av når Molde tok ledelsen 1-0 i Idrettens Hus.

De første minuttene spilte lagene jevnt, og etter ti minutter spilt var det uavgjort på måltavla. Molde-damene kjempet innbitt både i angrep og forsvar mot den rutinerte motstanderen.

Molde-keeper Petra Blazek viste seg frem med flere gode redninger, og holdt Molde inne i kampen.

Men midtveis i første omgang begynner Larvik å dra fra. Sytten minutter ut i kampen har Larvik fått tremålsledelse, og hjemmelaget ligger under 7-10.

Larvik drar fra

Fem minutter før pause fører Gro Hammerseng-Edin fører Larvik opp i sjumåls-ledelse, 9-16. To minutter etter scorer hun igjen ett nytt mål for bortelaget og Larvik leder med åtte mål.

Det ser ut som om Molde skal gå i garderoben åtte mål bak, men på direkte frikast får Ines Khouildi ballen i mål, og stillingen til pause var 11-18.

Utnytter ikke overtallsperioden

Ti minutter ut i andre omgang ligger Molde under 14-22 når Larvik får to utvisninger på rappen. Molde har to spillere mer enn Larvik på banen i nesten to minutter men klarer ikke å utnytte perioden. I stedet scorer Larvik med en mindre spiller på banen.

Etter halvspilt andreomgang legger Marit Malm Frafjord på til timåls-ledelse til bortelaget.

Når to minutter gjenstår scorere Anniken Obaidli to raske mål for Molde og de har knepet inn til 23-31. Men maskineriet til Larvik kvitterer raskt med en ny scoring. Kampen ender 23-32.

Kampen kan du følge direkte fra den eksterne aktøren handballtv.com.