NRK Meny
Normal

Molde vant til 6-0

Mushaga Bakenga var i scoringshumør da Molde slo Kristiansund FK 6-0. Bakenga scoret tre av målene.

Molde FK

Molde FK

Foto: Roar Halten / NRK

Erik Pettersen i KFK gleder og tror det blir mye folk som kommer for å se oppgjøret som han sier blir en stor opplevelse.

– Dette er dugnadsånd mot norsk toppfotball. Molde har allerede analyseteamet sitt på plass mens dugnadsgjengen vår gjør klar konfetti og pyroen klar til innmarsjen, sier Erik Pettersen.

Sjarmen med 1.runde i cupen er den lokale rammen rundt kampene og alt det frivillige arbeidet som blir lagt ned. Før kampen mellom Kristiansund FK og Molde er mange personer i sving.

– Det er 60-70 stykker som er her nå, og mange har tatt seg fri fra jobb for å hjelpe til med arrangementet. Det ser ut som vi har værgudene med oss også. Jeg tror det verste Solskjær veit er tørre kunstgressbaner og det er en knusktørr kunstgressbane som venter Molde i dag, sier Erik Pettersen.

– Det er klart dette er spesielt. Det er første gang vi spiller med fjerdedommer og kampen blir også vist på TV så det blir en voldsom ramme rundt kampen her. Vi håpe at det ikke bare smeller i konfettien, men at det smeller en cupbombe i Kristiansund, sier Pettersen.

Laster innhold, vennligst vent..