Molde knuste Kristiansund

Seks mål bøttet Molde innpå i kampen mot lillebror fra Kristiansund. En av de som scoret var Aksel Berget Skjølsvik.

Aksel Berget Skjølsvik

En av de som scoret i kampen mellom Molde og Kristiansund var Aksel Berget Skjølsvik. Han satte sikkert inn ballen på straffe etter 80 minutter.

Det var tydelig hvem som hadde føringa og styringa i kampen mellom Molde og Kristiansund lørdag ettermiddag.

Øyvind Gjerde scoret det første målet etter 24 minutter, og det siste for dagen ble satt inn etter 80 spilte minutter. Også Magne Hoseth og Mattias Mostrøm kom på scoringslista med to mål hver.

- I dag var forskjellen på lagene så stor at verdien av kampen ble ikke så stor som vi hadde håpet, sier assistenttrener Erling Moe til Romsdals Budstikke på nett .

Sist lagene møttes ble stillingen kun 1-0 til Molde. I 2008 vant andredivisjonslaget fra Kristiansund 5-3.

Neste kamp spilles mot Aalesund 29.januar i Ålesund.