Molde klarer ikke fylle stadion

Det er solgt 7000 billetter til Moldes 16. mai-oppgjør mot Sogndal. Billettansvarlig i Molde, Lars Outzen, er ikke helt fornøyd og hadde ønsket seg fullt hus.

Molde / Sarpsborg 3-1

Tirsdag møter Molde Sogndal, men klubben hadde ønsket at flere ville se kampen.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

I helgen gikk Molde på en skikkelig smell og tapte 4–1 mot Brann. Molde har ambisjoner om å ligge i toppen av tabellen, men ligger ni poeng bak serieleder Rosenberg. Det har murret litt blant supporterne etter tapet mot Brann og Aalesund. I dag møter de Sogndal og hittil har 7000 kjøpt billetter.

– Vi har ikke hatt noen gode resultat i det siste, så det gjenspeiler seg lite grann i billettsalget, sier Lars Outzen. Han er billettansvarlig i klubben.

Billettansvarlig Lars Outzen

Lars Outzen er billettansvarlig i Molde. Han mener de dårlige resultatene den siste tiden, gjenspeiler seg i billettsalget.

Foto: Gunnar Sandvik / NRK

Vanligvis er det en del som kjøper billetter det siste døgnet og Outzen håper at flere enn 7000 tar turen. Fotballkampene på 16. mai bruker å være spesielle, forklarer han.

– 16. mai er en festdag der det bør være mye folk her. Det er likevel ikke alle som tar seg tid til å komme når bunadskjorta skal strykes, sier billettansvarlig. Mange av supporterne har også lang reisevei.

Russen er spesielt inviterte og Outzen tror mange av ungdommene kommer, slik de gjorde mot Aalesund. Målet er at det skal komme mellom 9000 og 10.000 publikummere.

– Men det burde ha vært fullt hus, innrømmer Outzen.

Laster innhold, vennligst vent..