NRK Meny
Normal

Molde kan møte Ajax

I dag blir det klart hvem Molde møter i play-off til Europa League. Ajax er blant klubbene de kan møte. – Det blir meget spennende, sier MFK-direktøren.

Tarje Nordstrand Jacobsen

SPENT: MFK-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen er spent på hvem klubben skal møte i play-off til Europa-League. Trekningen finner sted kl. 13.00 i dag.

Foto: Ivar Lid Riise / NRK

I dag er det trekning av hvem som møter hvem i play-off. Ajax og Standard Liège er noen av lagene MFK kan risikere å møte. Trekningen finner sted i Genève klokken 13.00 i dag.

– Meget spennende

– Dette er en ny sjanse til å kvalifisere oss til et gruppespill. Det blir utfordrende og meget spennende hvem som trekkes ut, sier direktør i MFK, Tarje Nordstrand Jacobsen.

Mesterligadrømmen som kunne gitt klubben inntekter på mer enn 100 millioner kroner gikk i brast for MFK. Klubbdirektøren dveler ikke ved dette, men satser nå på at europaligaspill kan gi klubben nye økonomiske muskler.

Ser fremover

– Det har jeg ikke brukt en kalori å tenke på. Nå kan vi bare gjøre noe med det som ligger foran oss og se fremover. Det er store penger i Europaligaen også. Det kan fort være snakk om 2,5 millioner euro, sier direktøren.

Også Odd og Rosenborg skal spille play-off for Europa League. Kampene spilles 20. og 27. august.