Holder MFK følge med trønderne?

I fjor sikret Molde seriegullet på Viking stadion. I kveld handler det om å holde følge med Rosenborg på tabelltoppen.

Det var i den tjuesjette serierunden at Bjørn Bergmann Sigurdarson satte inn 2-1 målet som sikret Molde tre poeng og seriegull. Molde satte ny poengrekord, og vant eliteserien suverent i 2014, i år ser det ut som at det kan bli langt tettere i toppen. Rosenborg topper tabellen, seks poeng foran Molde, før romsdalingene spiller sin kamp mot Viking.

Laster innhold, vennligst vent..

Derfor er en seier mot Viking viktig for Tor Ole Skullerud sine menn, og til Romsdals Budstikke sier Skullerud at han er veldig opptatt av å sikre tre poeng på bortebane i begynnelsen av sesongen.

Foran kveldens oppgjør har Molde-treneren mange spillere å velge mellom, og med tanke på det tette kampprogrammet i mai, så kan det fort bli flere endringer i startoppstillinga.

Rufsete sesongstart

Viking har hatt en rufsete sesongstart, og den siste tiden har blant annet direktør Arne Larsen Økland gått av. Uansett sier trener Tor Ole Skullerud til mfk.no at dette blir en tøff bortekamp, og de er avhengig av å gjennomføre en god kampplan for å lykkes.

Oppgjøret mellom Molde og Viking er også et møte mellom gamle kjenninger. Både trener Kjell Jonevret, og spillerne Magne Hoseth og Mahtar Thioune har en fortid i Molde.

Kjell Jonevret

Trener Kjell Jonevret og Viking har hatt en rufsete start på årets sesong. Mandag kveld møter han gamleklubben Molde.

Foto: Johansen, Carina / NTB scanpix