Molde FK jakter ny landslagsspiller

Hovedtrener Tor Ole Skullerud og Molde FK skal ha fått avslått bud.

Thomas Kind Bendiksen

Thomas Kind Bendiksen (t.h.) er en ettertraktet mann etter at Tromsø rykket ned til 1. divisjon. Her med landslaget i treningskampen mot Moldova i Abu Dhabi i januar.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær lå aldri på latsiden når det gjaldt å jakte unge norske talenter til Molde FK, men sesongens nye hovedtrener Tor Ole Skullerud hviler heller ikke på laurbærene.

Siden sesongslutt har laget fra rosenes by styrket stallen med både Harmeet Singh fra Feyenoord og Ståle Solbakkens tidligere disippel i Wolverhampton, Björn Bergmann Sigurdarson.

Ifølge iTromsø skal fjorårets cupmester nå være ute etter Tromsøs kaptein Thomas Kind Bendiksen.

Avisen har kilder på at «Gutan» nylig skal ha avslått et bud fra MFK.

Smigret av interessen

Skullerud

Den tidligere U21-landslagstreneren Tor Ole Skullerud ble gjenforent med flere av sine tidligere disipler da han tok over Molde FK.

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix

Selv har Bendiksen få problemer med at en eventuell overgang ikke slo gjennom.

– TIL informerte meg om at det var kommet et bud fra Molde, og at de takket nei til det. Jeg forholder meg til valget TIL har tatt, sier han til iTromsø.

Landslagsspilleren legger likevel ikke skjul på at hans syns det er smigrende å være ønsket av klubben som har tatt to seriemesterskap og ett cupgull de siste tre årene.

Bendiksen legger til at det må skje noe drastisk for å hindre at han er TIL-spiller innen sesongstart om tre uker.

Ny sesong på nytt gress

Det er mye spenning knyttet til hvorvidt Molde FK klarer å plukke opp stafettpinnen og fortsette den gode pokal-trenden Ole Gunnar Solskjær startet for tre år siden.

Spillere som Magnus Wolf Eikrem, Mats Møller Dæhli og Jo Inge Berget har forsvunnet ut av dørene til Cardiff – den tidligere Manchester United-spillerens nye prosjekt.

Tiden vil vise hvor godt rustet MFK blir til seriestart hjemme mot Vålerenga fredag 28. mars.

Det blir uansett med nytt kunstgress, og hvis du ennå ikke har fått et glimt av dette, kan du sjekke ut NRKs reportasje under.

Nylagt kunstgress i Molde

Flere nyheter fra Møre og Romsdal