Molde feiret gullet med seier

Molde ga hjemmepublikummet en skikkelig seiersfest da Sarpsborg ble slått 3-1.

Vini Dantas

Vini Dantas jubler etter å ha scoret mot Sarpsborg.

Molde hadde allerede sikret seg seriegullet før kampen mot Sarpsborg, men publikum ønsket seg et verdig punktum i den siste hjemmekampen.

Pangstart for Molde

Alt gikk på skinner de første 20 minuttene. Først scoret Davy Claude Angan sitt niende seriemål i årets serie. Angan har slitt med måltørke, men ga Molde ledelsen med et skudd fra 16 meters hold.

Deretter la brasilianeren Vini Dantas på til 2-0 i sin første seriekamp fra start. Dantas måtte forlate banen med skade før pause.

Sarpsborg reduserte til 1-2 før pause, men i andre omgang avgjorde Magne Simonsen kampen på en langskudd fra 25 meters hold.

Angan scorer mot Sarpsborg

Davy Claude Angan ga Molde ledelsen 1-0.

Sjanserik

Det var en sjanserik kamp. Davy Claude Angan hadde to skudd i stolpen. I tillegg fikk Molde annulert en scoring.

Også Sarpsborg hadde flere gode sjanser, men klarte ikke å sette ballen i mål.

Satset på yngre spillere

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær hadde satt inn på flere av de yngre spillerne fra start. Elias Valderhaug sto i mål, og både Vini Dantas, Zlatko Tripic og Pål Ulvestad var med i startoppstillingen.

- Vi spilte med et blanda lag. Det var veldig bra. Jeg er veldig fornøyd, sa Ole Gunnar Solskjær etter kampen.