Molde videre etter cupdrama

Ett minutt på overtid scoret Moldes Etzaz Hussain. Dermed unngikk Molde cupflausen på Høddvoll. Kristiansund og Aalesund tok seg greit videre i cupen.

Hødd tapte 1-2 mot Molde

Det ble nervepirrende sluttminutter på Høddvoll, men Molde berget seg videre i cupen. Hødd gikk opp i ledelsen etter 68 minutter, da Bendik Rise sendte et skudd som gikk via en Moldespiller. Etter 81 minutter utlignet Molde ved Thomas Amang. Ett minutt på overtid scoret Etzaz Hussain og Molde gikk videre i cupen.

Manager Ole Gunnar Solskjær fryktet at de skulle bli ekstra omganger og skryter av lagets innstilling.

– Vi avgjorde mot Odd på overtid, vi gjorde det nå, og vi har gjort det før her. Det viser holdningen og moralen til laget. Vi jobber på. Mot slutten av 2. omgang var vi gode og fortjente vel å gå videre, sier Solskjær. Han mener det viktigste er at laget er med til neste runde.

Medisiner mot nervene

Solskjær spøker med at de må begynne med medisiner for å roe nervene, siden de to siste kampene til Molde har blitt avgjort i siste liten.

– Sånn er det i fotball og i cupen. Det er slik cupen skal være, sier Solskjær.

Hødds Sindre Eid sier at de var nære på å vinne og spilte en god fotballkamp. Det var selvsagt bittert at kampen ble avgjort på overtid.

– Prestasjonen var bra og det skal vi ta med oss videre i serien, sier Eid.

Se målene fra kampen mellom Byåsen og Aalesund her.

Tok seg greit videre

Aalesund møtte 2. divisjonslaget Byåsen, som ligger på 10. plass på tabellen. De vant 2-0 over trønderne. Det var Valmir Berisha og Lars Veldwijk som sørget for AafKs mål. Trener Trond Fredriksen er fornøyd med seieren.

– Vi gjorde en profesjonell og helhjertet jobb og vant 2-0. Det er det cup handler om, sier Fredriksen.

Kristiansund tok seg også greit videre i cupen, og vant 4-0 mot Verdal. Det gikk ikke mange minuttene før Rocky Lekaj tok KBK opp i ledelsen. Benjamin Stokke, Jonas Rønningen og Andreas Hopmarks stod for de andre målene til KBK.

KBK slo Verdal