Forren innrømmer spilleproblemer

I intervju med TV 2 sier Vegard Forren (32) at han sliter med spilleproblemer. Nå er framtiden i Molde usikker.

Forren

Moldes veteranstopper Vegard Forren.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

– Jeg har alltid hatt noen problemer. Jeg har på en måte aldri vært i et uføre, men tjent gode penger. Det har liksom alltid ordnet seg. Det har vært en utfordring fra jeg begynte å tjene penger. Det har vært en sykdom, som har vært vanskelig å innrømme for seg selv, sier Forren til TV 2.

Det er disse problemene som har ført til at Vegard Forren mandag var i møte med ledelsen i Molde vedrørende sin fremtiden i klubben, skriver kanalen.

Til avisa Romsdals Budstikke sier Forren at han også har brukt penger fra MFK-spillernes felles konto til å dekke opp sin egen spillegjeld.

– Jeg har aldri ment å stjele og har alltid hatt en intensjon om å betale tilbake alt. Men det har jeg ikke klart, sier Forren til avisen.

Forren hevder han selv først tok kontakt med MFK om situasjonen.

Vil ikke kommentere personalsak

Mandag var Forren i møte med Molde Fotballklubb om sin fremtid på laget. Ifølge Eurosport ble møtet avsluttet like etter klokka 14.00. Det har så langt ikke kommet noen endelig avklaring på saken.

– Klubben har ikke kommet til noen konklusjon. Jeg hadde håpet at vi skulle kommet lenger, men saken har tatt en vending som jeg ikke hadde ønsket. Foreløpig vet jeg ikke hvor jeg står med tanke på arbeidsforholdet, sier Forren til TV 2.

Direktør i Molde Fotballklubb Ole Erik Stavrum sier til NRK at han ikke kan kommentere saken siden dette er en personalsak.

Med seg til mandagens møte skal 32 år gamle Forren ha hatt sin advokat Odd Arne Nilsen.

Advokaten har ikke svart på NRKs henvendelser, men sier til VG at de vil gå til retten dersom klubben avbryter kontrakten.

Får støtte fra supporterklubben

Styret i supporterklubben til Molde FK, Tornekrattet, sier i pressemelding mandag at de stiller seg bak Vegard Forren. Dersom saken ender med oppsigelse, trekker hele styret i supporterklubben seg i protest.

– Vi er imponert over Forrens mot i denne saken. Klubbens behandling av ham de siste månedene er noe vi ikke kan akseptere, sier leder i suporterstyret Eva-Brit Mauseth.

Mer enn ti år i klubben

Forren sin kontrakt strekker seg ut 2021-sesongen.

Forren

Vegard Forren står med 287 kamper for Molde siden 2007.

Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Forsvarsprofilen har spilt mer enn ti år i klubben og vært en av lagets viktigste spillere. Molde har vunnet serietittelen i 2011, 2012, 2014 og 2019. Forren har vært med på alle fire titlene.

Han står med 287 kamper for Molde siden 2007. Trønderen har også vært innom Southampton (2013) og Brighton (2017).

Returnerte i 2017

I juli 2017 kom Forren tilbake til Molde etter er kort oppholdet i engelske Brighton. Han startet da på sin tredje periode i Molde.

I mars 2019 ble kontrakten forlenget til ut sesongen 2021.

– Jeg har lenge ønsket å være med klubben videre, så i dag er jeg veldig glad, stolt og fornøyd med å få signert for to nye år utover denne sesongen, sa Forren da.