NRK Meny
Normal

Maken til Heidi har mistet gifteringen sin

Heter du Heidi? Eller har du en kone som heter Heidi? Har du en forbindelse til Kristiansund? Og har du hatt en giftering på din høyre ringfinger? Dersom ringen er borte fra fingeren bør du absolutt lese videre.

Giftering

ILLUSTRASJON: Denne gangen er vi nødt til å ty til illustrasjonsbilde. Politiet ønsker ikke å bidra med FOR mye opplysninger, for å sikre seg at det er riktig Heidi som henter ringen.

Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Lese videre kan du gjøre også du som verken heter Heidi eller har en kone som bærer akkurat dette navnet. Det gjelder til og med deg som kanskje aldri har satt din finger i en eneste giftering. Dine opplysninger KAN nemlig være med på å løse et mysterium.

Politiet i Kristiansund har nemlig fått inn en funnet giftering. Og nå etterlyses eieren.

Laster Twitter-innhold

Er du Heidi, eller er du gift med henne? Kanskje kjenner du noen som er eller har vært gift med Heidi? Da kan det være lurt å ta kontakt med politiet.

– Ringen er brukt og den er av gull. Og den bærer påskriften «Din Heidi», sier Annlaug Øren hos politiet i Kristiansund.

Og dette er langt på veg de eneste opplysningene det er mulig å få ut av politiet om ringen.

Der står en dato også, men den opplysningen sparer vi på. Det er greit å ha et lurespørsmål i bakhånd når noen kommer og gjør krav på ringen, sier Øren til NRK.

Litt flere opplysninger kommer hun likevel med. På spørsmål fra NRK opplyser hun at ringen er en ganske vanlig giftering og er om lag 3 millimeter bred.

Der stopper historien så langt. Men det SKAL være mulig å finne ut av dette. Ved søk på 1881.no får vi opp 141 oppføringer på kombinasjonen Heidi og Kristiansund. Det KAN gi en indikasjon på hvor mange Heidier som har tilknytning til området.

Men nå er jo ringen trolig blitt bært av Heidis ektemake. Og han eller hun KAN jo være langveis fra for alt vi vet.

Lar dette seg oppklare? Ikke vet vi. Men én ting er sikkert: Vi kommer tilbake med løsningen så snart den foreligger.