Målløst på Høddvoll

Hødd berget ett poeng mot serieleder Start i 1.divisjon på Høddvoll.

Fredrik Klock

Hødd-kaptein Fredrik Klock var fornøyd etter 0-0 mot Start.

Foto: Hans-Olav Rise / NRK

- Det jeg er mest fornøyd med er at vi spiller så godt defensivt. Det er ikke mange sjanser de får, sa Hødd-kaptein Fredrik Klock etter kampen.

Kampen på Høddvoll endte 0-0. Start fikk et straffespark rett før pause, men Hødd-keeper Ørjan Håskjold Nyland reddet skuddet fra Glenn Andersen.

Hødd kom fra en svært overbevisende 7-0 seier over Asker i NM-cupens fjerde runde og møtte langt hardere motstand mot Start. Men Hødd-kapteinen var fornøyd med resultatet.

- Ja, resultatet er greit i forhold til sjansene og med straffesparket som Start får. Jeg tror vi må være fornøyd med dette når vi ser det kampprogrammet som vi har hatt i det siste, sier Fredrik Klock.

Også Start-trener Mons Ivar Mjelde var fornøyd med resultatet og spillet på Høddvoll selv om laget misbrukte et straffespark.

- Vi gjør en solid bortekamp der vi misser en stor sjanse til å gå opp i ledelsen i første omgang. Jeg synes vi er det beste laget i førsteomgang. Men Hødd er gode for tida og har hatt flere gode resultat i det siste så vi må være fornøyd med at vi får med oss ett poeng herfra, sa Mjelde.

Hødd har havnet i bunnstriden etter å ha hatt en fryktelig start på sesongen. I de siste kampene har det begynt å løsne for laget fra Ulsteinvik.

- Vi har litt å hente etter den elendige startet da, men nå ser det ut som vi har fått ting på plass. Og slipper du ikke inn mål så får du iallefall ett poeng da, sier Fredrik Klock.