Lyn slo Molde

Lyn slo Molde 1-0 i Molde etter scoring av Theodor Bjarnasson rette etter pause.

Theodor Bjarnason, Lyn
Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Molde (NTB): Lyn fikk Paul Obiefule utvist da det gjensto et drøyt kvarter, men klarte likevel å berge med seg alle tre poengene fra Molde søndag.

Kampens eneste mål ble satt inn av Theodor Bjarnason helt i starten av annen omgang. Bjarnason fikk stå uhindret foran Molde-målet og kunne rolig plassere ballen bak en utspilt Molde-keeper Jan Kjell Larsen.

Fram til utvisningen var det Lyn som dominerte kampen. Molde, som ennå ikke har vunnet en enste kamp på hjemmebane denne sesongen, var ikke aggressive nok og fant heller ikke rytmen mot raske og angrepsvillige Lyn-spillere. Jose Mota hadde likevel et skudd i stolpen i første omgang som lett kunne gitt et annet kampbilde.

Lyn trakk i forsvar det siste kvarteret for å sikre seieren. Molde kunne ha utlignet på en rekke gode forsøk, men hadde ikke marginene på sin side. Moldes tidligere keeper, Eddie Gustafsson, sto glitrende i Lyn-målet og tok alt som kom mellom stengene. (©NTB)

Siste video/lyd

Ein fem år lang krangel etter rehabilitieringa av Freifjordtunnelen, hamnar no i forliksrådet. 
Statens vegvesen meiner ei svakheit i plastduken som ble laga, kan gi ekstrakostnader i hundremillionar-klassen.
Ålesund kommune har kome på kant med delar av kulturlivet i byen. Då det kom fram at mellom andre Matfestivalen ikkje lenger får halde til på sin tradisjonelle plass midt i sentrum - har mange års irritasjon kome til overflata.
Utdanninga for fagarbeidarane i maritim industri kan bli endra. Ei fersk masteroppgåve konkluderer blant anna med at ein må sjå på heile utdanningsløpet - og at haldninga til yrkesfaga må bli betre.