NRK Meny

Lyn slo Molde

Lyn slo Molde 1-0 i Molde etter scoring av Theodor Bjarnasson rette etter pause.

Theodor Bjarnason, Lyn
Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Artikkelen er flere år gammel.

Molde (NTB): Lyn fikk Paul Obiefule utvist da det gjensto et drøyt kvarter, men klarte likevel å berge med seg alle tre poengene fra Molde søndag.

Kampens eneste mål ble satt inn av Theodor Bjarnason helt i starten av annen omgang. Bjarnason fikk stå uhindret foran Molde-målet og kunne rolig plassere ballen bak en utspilt Molde-keeper Jan Kjell Larsen.

Fram til utvisningen var det Lyn som dominerte kampen. Molde, som ennå ikke har vunnet en enste kamp på hjemmebane denne sesongen, var ikke aggressive nok og fant heller ikke rytmen mot raske og angrepsvillige Lyn-spillere. Jose Mota hadde likevel et skudd i stolpen i første omgang som lett kunne gitt et annet kampbilde.

Lyn trakk i forsvar det siste kvarteret for å sikre seieren. Molde kunne ha utlignet på en rekke gode forsøk, men hadde ikke marginene på sin side. Moldes tidligere keeper, Eddie Gustafsson, sto glitrende i Lyn-målet og tok alt som kom mellom stengene. (©NTB)

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.