NRK Meny
Normal

Lurte Arne Scheie så han ble fornærmet

Da Åge Hareide etter mange år fortalte hvor sur Arne Scheie ble etter en practical-joke, brøt den tidligere topp-treneren sammen i latter.

Åge Hareide

Dagen før cupfinalen var Moldes tidligere trener, Åge Fritjof Hareide, i særdeles godt humør. Gode fotballminner var det som fikk latterkulene til å smelle inn på Youngstorget.

Åge Hareide besøkte i dag NRK Møre og Romsdal sin direkte radiosending fra Youngstorget i Oslo.

Lurte Arne Scheie

Etter at den tidligere Rosenborg- og Molde-treneren var blitt varmet godt opp av journalist og sambygding fra Ulsteinvik, Arne Flatin, var det fortryllende lett å lede Hareide videre inn i hans humoristiske univers.

– Det stemmer at jeg lurte Arne Scheie med å stille et spørsmål om cupfinalen, men Arne trodde jeg spurte etter navnet på en spiller, det var feil, jeg spurte om noe annet, sier Hareide og ler godt.

I videoen under får du servert hele historien.

Åge Hareide

Åge Hareide lurte Arne Scheie med et tullespørsmål. Kommentatorlegenden ble skikkelig fornærmet da spøken ble avslørt. Hva ble Scheie lurt med, se videoen for svar.

Hareide hyllet Arne Scheie

Hareide fortsatte samtalen med oss om Arne Scheie, som han har kjent i en årrekke. Da Hareide spilte for Norwich og Manchester City på tidlig 80-tall, var NRKs kommentator-legende blant de aller første til å reise over for å lage journalistikk på Hareides proffopphold.

Også Ståle Solbakken hyllet Arne Scheies innsats for norsk fotball i forkant av cupfinalen. Men det gikk skikkelig på trynet noen ganger før Solbakken kom i havn.