Hopp til innhold

Linnes forlater Molde om europacupspill ryker

Molde og Nürnberg skal ha inngått en avtale som innebærer at Martin Linnes kan bli solgt om klubben ikke når gruppespillet i mesterligaen eller Europaligaen.

Martin Linnes

Martin Linnes kan bli solgt til Molde dersom klubben ikke når gruppespillet i mesterligaen eller Europaligaen.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Det melder Romsdals Budstikke på nett.

Etter det Romsdals Budstikke forstår har MFK gjort en avtale med tyske Nürnberg som innebærer at backen kan bli solgt dersom Molde skulle bli slått ut av kvalifiseringa til både Champions League og Europa League.

Klubben som bestemmer

Ifølge avisen er Linnes selv sparsom med kommentarene rundt de stadige spekulasjonene rundt Nürnberg-kontrakt.

– Jeg har fortsatt ikke hørt noe konkret. Om det er noen som vet noe, så er det nok Tarje Nordstrand Jacobsen og Jim Solbakken. Det er egentlig klubbene som bestemmer det her.

– Jeg må bare spille godt nok til at en annen klubb punger ut det MFK krever. Det er liksom ikke meg det står på ennå. Vi får se når det skjer, sier Linnes til rbnett.no

  • Les også:

Hovedfokuset er å prestere

Den regjerende seriemesteren møter Dinamo Zagreb i første kamp i 3. kvalifiseringsrunde til mesterligaen tirsdag.

Klubben får en ny sjanse til å nå et gruppespill selv om det skulle bli tap mot Dinamo Zagreb. Dette er klart seinest 26. august. Det tyske overgangsvinduet stenger ikke før 31. august.

– Hovedfokus ligger i å prestere så godt som overhodet mulig, og komme seg ut i Europa. Jeg var med i 2012, og det var en utrolig opplevelse. Jeg skal gi alt og prestere så godt jeg kan for å oppleve det igjen, sier Linnes til avisa.

Det er ukjent hva som skjer med den planlagte overgangen dersom MFK lykkes i Europa.