NRK Meny
Normal

- Som en natt i himmelen med en fantastisk fin kvinne

Aalesund-keeper Anders Lindegaard har tidligere sammenlignet det å holde nullen med en god orgasme. Nå sammenligner han strafferedningen med en natt i himmelen med en fantastisk fin kvinne.

Anders Lindegaard

Anders Lindegaard nektet Adem Güven å sette inn straffen. Redningen gir samme følelse som å ha en natt i himmelen med en vakker kvinne, ifølge Lindegaard.

Foto: Aas, Erlend / Scanpix

Aalesund vant 2-0 over Kongsvinger hjemme på Color Line stadion søndag kveld. Men resultatet kunne ha blitt noe helt annet. Økonomitruede Kongsvinger hadde også sine sjanser, og kunne lett ha skåret på straffe, om det ikke var for en umulig keeper Anders Lindegaard.

– Det sier seg selv at det var utrolig viktig å snu trenden etter en serie med tap. Fire tap på rad hadde vært en katastrofe for oss og det hadde ødelagt en ellers fin sesong, sier keeper Anders Lindegaard til NRK.

- En deilig topp følelse

Anders Lindegaard har tidligere karakterisert det å holde nullen som en intens god orgasme. Og han drar frem godsmilet på nytt når NRK konfronterer ham med dette, og spør hvordan det da er å redde et straffespark.

– Ha,ha. Det er som en natt i himmelen, med en fantastisk fin en .. he-he, nei det sier seg selv: Det er fantastisk deilig, en topp følelse, sier dansken til NRK.

– Hadde en god følelse

Etter 65 minutter ble Adem Güven felt innenfor 16-meteren. Dommer Kristoffer Helgerud var ikke i tvil, og blåste for sin første straffe denne sesongen. Anders Lindegaard var slett ikke nervøs da Adem Güven valgte å ta straffen selv.

– Jeg hadde en god følelse. Og i denne kampen var jeg topp tent og fullt ut innstilt på at jeg skulle bidra masse til å snu trenden vi har vært inne i.

Aalesund - Kongsvinger

Hefrige omfavnelser i Aalesund-leiren etter 1-0-skåringen i kampen mot Kongsvinger.

Foto: Morten Hjertø / Scanpix