Hopp til innhold
Store mannskap fra Røde Kors deltar i letingen
Foto: Gjøri Larsdatter Dalsbø

Leiteaksjon i Innerdalen

 • Savnet 60-åring funnet i god behold

  Etter en lang leteaksjon i Innerdalen i Møre og Romsdal er en mann funnet i god behold, ifølge politiet. Han ble funnet ved Ottemslykkja i Sunndalen, og er sendt til legevakt.

  Laster Twitter-innhold
 • Framleis ingen spor etter den sakna

  Det er framleis ikkje noko spor etter mannen som vart meldt sakna i Sunndalsfjella/Trollheimen. Både politiet, røde kors og norske redningshundar deltek i søket, samt eit helikopter som måtte avbryte på grunn av eit anna oppdrag. – Det er gode leiteforhold og vi held fram med full styrke ut over dagen, seier Roar Fylling i politiet. Dei opplyser også at turen mannen skulle gå var fleire timar lang, og det er svært varmt i området.

 • Ingen spor etter savnet turgåer

  Letingen etter en turgåer som er meldt savnet i Sunndalsfjella /Trollheimen, er trappet opp lørdag formiddag. Det er både satt inn redningsheikopter fra Ørlandet og flere mannskap på bakken i letingen etter mannen i slutten av 60-årene. Han ble sist sett torsdag på Bårdgården i Trollheimen. Han er alene og ble savnet fordi han forlot eiendelene sine på Innerdalshytta i Sunndal dagen før. Det er så langt ingen spor etter mannen som har bostedsadresse i Rogaland


 • Setter inn helikopter

  Det blir lørdag formiddag satt inn helikopter i letingen etter en mann som er savnet i Sunndalsfjella/Trollheimen-området. Mannen i slutten av 60-årene ble sist på Bårdsgården i Trøndelag torsdag, men eiendelene hans ligger gjen på Innerdalshytta i Sunndal.

 • Kom ikkje tilbake som avtalt

  Det var drivaren av Innerdalshytta som melde ein turgåar sakna fredag kveld. Eigedelane til mannen ligg att i hytta, fordi han berre skulle på dagstur. Operasjonsleiar Per Åge Ferstad seier at det er eit stort område dei leitar i, men at det er gode leiteforhold.