Serielederen rotet bort seieren

Kristiansund styrte kampen mot Kongsvinger lenge. Men mot slutten gikk det galt for serielederen.

KBK-Kongsvinger

Kristiansund var høyt oppe da Daoda Bamba gav nordmøringene 1-0-ledelsen over Kristiansund.

Foto: Roar Halten / NRK

Laster innhold, vennligst vent..

Kristiansund produserte sjanse på sjanse. Likevel sto det 0-0 da lagene gikk til pause. Håpet om seier ble virkelig tent da Kristiansunds Daouda Bamba endelig fikk ballen i mål i det 63. minutt.

Men Kongsvinger har en spiller som heter Adem Güven. Han var ikke snauere enn at han satte ballen i nota to ganger. Det var bittert for Kristiansund som lenge hadde kampen i sin hule hånd.

– Dette var for dårlig. Vi burde ha punktert kampen mye tidligere. Vi hadde mer enn nok sjanser til å score. Deretter ble vi for lave uten at vi ønsket det. Dette var utrolig skuffende, for denne kampen burde vi vinne, sier KBK's Dan Peter Ulvestad til NRK.

KBK-trener Christian Michelsen så også sitt eget lag styre kampen både i første og store deler av andre omgang.

– Vi styrte kampen. Og stort sett var vi gode i begge boksene. Men i dag var Kongsvinger bedre enn oss i de avgjørende situasjonene. Vi var det beste laget om man ser kampen under ett. Vi produserte de fleste sjansene, men det ville seg ikke i dag, sier KBK-trener Christian Michelsen.

Michelsen advarer nå egne spillere mot å syns synd på seg selv etter en slik kamp. Han er sikker på at laget skal reise seg på første forsøk.

Det har vi gjort før og det skal vi gjøre igjen, sier han.

Mens Kristiansund var svært skuffet over tapet, var det Kongsvinger som kunne juble forseier.

– Kristiansund styrte hele første omgang. Men vi er sterke mentalt. I pausen bestemte vi oss for å gå opp og dominere. Vi skulle gjøre KBK-spillerne slitne. Vår gruppe er så sterk mentalt og vi klarte å snu dette på en fantastisk måte, sier Kongsvingers Luis B. Pimenta til NRK.

Laster innhold, vennligst vent..