Bakke: – Vi må bli mer stabile

Tabelltreer- og firer i Adeccoligaen møttes søndag til kamp på Bryne stadion. Kristiansund BK tapte 4-2 mot Bryne. – Akkurat nå opptrer vi ikke som et skikkelig Adecco-liga lag, sier KBK-trener Geir Bakke.

Geir Bakke

Trener for KBK, Geir Bakke sier at laget for øyeblikket svinger for mye i prestasjonene sine.

Foto: Roar Halten / NRK

Kristiansund Ballklubb møtte i ettermiddag Bryne borte. Oppgjøret endte 4-2 i Brynes favør, men trener for KBK, Geir Bakke synes ikke bortekampen var noe å skamme seg over.

– Men vi slipper inn mål på ugunstige tidspunkter og det preger kampen, sier han.

Slipper inn mål rett før pause

Bryne scoret tidlig i første omgang før KBK klarer å utligne til 1-1.

– Men så sliper vi inn et mål til rett før pause. Og når vi da kommer ut på banen etter pause, selv om vi starter friskt, så slipper vi inn en dødball og det står plutselig 3-1 til Bryne før de setter inn 4-1 på en kontring, sier han.

Selv om KBK fikk en scoring på slutten var det for sent.

– Har mye å lære

Bakke synes laget har gjort det bra i årets sesong, men sier at de må bli mer stabile og giftige innenfor sekstenmeteren.

– Jeg merker at vi svinger mye i prestasjonene våre enda. Vi har mye å lære, men vi er revansjesugne inn mot neste helg, sier treneren.

Han er ikke fornøyd med at de kun har vunnet én av de siste fire kampene.

– Det fins ingen snarveier i det spillet her. Vi må stikke fingeren i jorda og se hvilke faser av spillet vi slipper til motstanderne i spillet og ha gode treningsuker.

I mellomtiden forteller han at de skal slikke sårene og så heve seg.

– Men så får vi også være realistiske og akseptere hvor vi er for øyeblikket. For akkurat nå opptrer vi ikke som et skikkelig Adecco-liga lag, sier han.