Krever pengene tilbake etter Tyskland-tapet

Komiker Henrik Overaa Bjørnson har sendt faktura til NFF etter søndagens tap. Han krever refusjon av de 337 kronene han betalte for inngang til kampen mot Tyskland.

Henrik Overaa Bjørnson faktura

Henrik Overaa Bjørnson ble lite imponert over Norges oppvisning mot Tyskland søndag kveld. Han krever pengene tilbake etter tapet.

Foto: PRIVAT

Faktura til NFF fra Henrik Overaa Bjørnson

FAKTURA: Henrik Overaa Bjørnson krever tilbake kampbilletten på 337 kroner fra NFF.

Foto: PRIVAT

Få lot seg imponere da Norges fotballandslag tapte 3-0 for Tyskland søndag kveld.

NRKs kommentator Olav Traaen sa at han aldri hadde «opplevd mer følelsen av at Norge er en skinasjon» og midtbanespiller Stefan Johansen mente at han kun hadde blitt like utspilt på fotballspillet FIFA som i kampen mot tyskerne.

Henrik Overaa Bjørnson fra Ålesund var også tilstede på Ullevaal Stadion og var lite fornøyd med Norges oppvisning.

Faktisk sendte han en faktura til NFF da han kom hjem med beskjed om at han skulle ha tilbake pengene for kampbilletten.

– Det var for dårlig. En ting er å tape man gir alt, men det gjorde ikke de. Tyskland var for all del kjempegode, men Norge hadde litt mer å gi. Det handler om å tape på en verdig måte, mener Overaa Bjørnson.

– Håper de svarer med humor

Høgmo

Per-Mathias Høgmo maktet ikke å lede Norges herrelandslag til seier over Tyskland søndag kveld.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

I mailen ålesunderen har sendt til NFF viser han til sangen «Alt for Norge» som ble spilt før kampen og strofen «Vi gir alt, alt for Norge - ofrer alt, om vi må». Et motto han ikke mener laget etterlevde.

– De må få tilbakemelding på det de gjør, sier Overaa Bjørnson, som til daglig jobber som komiker.

– Det er ment som humor og jeg håper de svarer med humor, legger han til.

Selv om han var skuffet etter Norge-Tyskland, har ikke Overaa Bjørnson planer om å slutte å gå på landskamp med det første. Mot San Marino er komikeren igjen å finne på tribunen.

– Jeg må jo det. Jeg har allerede billett til kampen mot San Marino og håper at det blir litt mer trøkk neste gang, konstaterer han.

Les Henrik Overaa Bjørnsons mail til NFF i sin helhet her:

Hei, Henrik her. Dere kjenner ikke meg, men jeg kjenner dere.
Hva vil dere? Før kampen mot Tyskland spilte dere den velkjente sangen "Alt for Norge", der ene linjen i refrenget går som følger:

"Vi gir alt, alt for Norge - ofrer alt, om vi må."

Det oppfordres helt klar til at spillerne på banen skal ofre alt, ja om de må. Og det må de vel, hvis vi skal klare å nå et mesterskap.
Dette gjorde de ikke ikveld.

Jeg skal fatte meg i korthet. Produktet dere leverte og lovet, holdt ikke mål - og jeg påberoper meg retten til å klage og be om refusjon. Kontonummeret står på fakturaen.

Lykke til mot San Marino. Jeg håper på uavgjort.

mvh:
Henrik Overaa Bjørnson