Kjører gumball med verdensstjerner: – Det er litt surrealistisk

Ingrid Marie Olsen (25) fra bygda Måndalen i Rauma kommune jobber i Betsafe og FHM, hun er bartender og fast barnevakt. Nå kjører hun gumball i Europa sammen med verdensstjerner.

Ingrid Marie Olsen (25) fra Måndalen jobber i Betsafe, FHM, er bartender og barnevakt. Nå kjører hun gumball i Europa sammen med verdensstjerner.

Ingrid Marie Olsen som passasjer under The Gumball 3000.

The Gumball 3000 er et årlig internasjonalt vei-rally som foregår på offentlig vei med forskjellige ruter rundt hele verden hvert år. I år begynte rallyet i Miami før de etter noen etapper fløy over til Europa.

– Sitter i bilen 12 timer

Ingrid Marie Olsen

Dette er første gang Ingrid Marie Olsen er med på Gumball 3000 og det har gitt mersmak.

Foto: Privat

I år er 25 år gamle Ingrid Marie Olsen fra Måndalen med for første gang. Hun og Norwegian Betsafe Team har vært med siden lørdag forrige uke. Da startet de i Edinburgh i en Land Rover Twisted Defender bil.

– Det er kjempemorsomt. Litt uvant i starten å kjøre på venstresiden fordi det er en stund siden jeg har gjort det, sier Olsen.

Kjøreturene har gått fra Edinburgh via London og Paris til Barcelona, der Olsen nå er. I dag reiser hun videre til Ibiza sammen med Triana Iglesias og de andre i Betsafe.

– I går var det en veldig lang etappe. Man sitter i bilen i 12 timer og har litt dårlig beinplass og blir stoppet av politiet et par ganger. Man må være glad i å kjøre bil for å være med på noe sånt, men jeg er jo fra bygda og har kjørt bil siden jeg var 12, neida, ler Olsen.

– Naken utenpå FHM den ene dagen og barnepass den neste

The Gumball 3000 er ikke et rallyløp hvor det er premie. Arrangørene understreker at det ikke er en konkurranse, men kun et billøp for å oppleve verden. Og det har ikke manglet på opplevelser for Ingrid Marie Olsen.

Ingrid Marie Olsen

– Da jeg fikk spørsmål fra Betsafe om jeg ville bli med så tenkte jeg: Jaaaa, sier Ingrid Marie Olsen.

Foto: Privat

Fra London til Barcelona satt hun på som passasjer i eventbilen til den amerikanske rapperen og skuespilleren Xzibit.

– Dead Mouse DJ og skuespilleren David Hasselhoff er jo også her. Det syns jeg er litt morsomt. De fleste av dem er ganske jordnære, men det er litt surrealistisk å snakke med dem som om det er hvem som helst, sier Olsen.

Selv om Ingrid Marie Olsen kommer fra Måndalen er hun nå bosatt i Oslo. I tillegg til å jobbe i bettingselskapet Betsafe, er hun spaltist i bladet FHM (For Him Magazine), jobber av og til som bartender og er fast barnevakt hos to familier.

Hun er også journalistutdannet fra Norges Kreative Fagskole, skriver bloggen Ingriddoll og har vært på forsiden av FHM.

– Det er ulike verdener, veldig kontrastfylt. Naken på FHM den ene dagen, gumball den andre dagen og hjemme med unger tredje dagen, ler Olsen.

– Men jeg er får gjøre alle de tingene jeg elsker, så jeg er heldig. Det går veldig bra å kombinere, og det er fleksible jobber, sier hun.

Bilkjøring i Rauma

Selv om det blir mye reising, syns 25-åringen det er fint å komme hjem til Måndalen når hun har litt fri.

– Det er alltid kjekt å komme hjem til familien. Det er absolutt kontraster fra hverdagen nå, men det kan ikke sammenlignes. Det er ingenting som slår det å være hjemme.

– Blir det mye bilkjøring der og?

– Ja det blir det. I Rauma kan jeg veiene inn og ut, sier Olsen.