KBK vil vite om du kommer

Til tross for en litt tung start på banen, går billettsalget så det suser for KBK. Nå ber de bortreiste påsketurister med sesongkort om å si fra hvis de ikke kommer på morgendagens kamp mot Brann. Et oppgjør hvor KBK har sikret seg en kampsponsor som nok vil overraske de fleste bergensere.

Gunnar Gran er kampsponsor for KBK når Kristiansunderne møter Brann. Det er alt annet enn naturlig.

Gunnar Gran er kampsponsor for KBK når de møter Brann hjemme mandag. Det vil nok heve ett og annet bergensk øyenbryn, for det hadde vært langt mer naturlig at han støttet brann.

Kjetil Thorsen

Kjetil Thorsen håper å se over 4000 på tribunene når KBK møter Brann på mandag.

Foto: Roar Halten / NRK

Allerede er det meste av plasser på tribunene solgt. Knapt 100 bortelagsplasser og 100 hjemmelagsplasser er tilgjengelig.

– Mange av de opptatte plassene, er registrert på sesongkorteiere, sier daglig leder Kjetil Thorsen i Kristiansund Ballklubb.

Med kamp midt i påskeferien, har han en klar oppfordring til de som heller sitter på for eksempel hytta, enn å gå på kamp mandag.

– De som ikke har tenkt å benytte sesongkortene sine, bør absolutt gå inn på våre nettsider og melde fra. Det er laget et eget system for det der, og det enkelt å greit å gjøre det, sier Thorsen som helst vil slippe å se tomme seter når KBK får besøk av Brann. Alle ubenyttede sesongkortplasser, vil bli lagt ut igjen gjennom den ordinære billettsalget.

– Vi håper og forventer at vi runder 4.000 på tribunene også mandag.

Usannsynlig kampsponsor

Gunnar Gran

Gunnar Gran er KBKs mest usannsynlige støttespiller når de møter Brann mandag.

Foto: Eirik Haukenes / NRK

For hver hjemmekamp, stiller KBK med en egen kampsponsor. Den som har åpnet lommeboka for mandagens kamp, er Gunnar Gran. En ukjent mann for de fleste på Nordmøre, men samtidig et navn som nok kommer til å overraske en del bergensere.

– Det har vært diskutert en del rundt middagsbordet hjemme ja, sier Gran.

Gjennom sin sponsing av KBK, har han kommet i en liten skvis. Ser man på hans historie, er han kanskje den mest usannsynlige sponsoren KBK kan ha. Grunnen til det, får du vite i videoen øverst i saken.