KBK snudde kampen og forsvarte tabelltoppen

KBK brente straffe og lå under til pause, men vant 3-1.

Christian Michelsen jubler

ARKIVBILDE: Trener Christian Michelsen og KBK snudde kampen og vant mot Levanger.

Det var viktige poeng, for laene som kjemper helt i toppen, begge lag spilte om i Levanger søndag.

KBK startet best, men satt et straffespark rett på keeper. Levanger kvitterte momentant og tok ledelsen 1–0. Det ble også pauseresultatet.

Etter pausen presset KBK på. Sondre Sørli ble byttet inn og leverte allerede etter tre minutter på banen satte han ballen i mål. To minutter etterpå la Jean Alassane Mendy på til 2–1 for bortelaget. Etter 77 minutter satte Levanger et frispark i tverrliggeren og var nære å ta igjen forspranget. KBK var også nære på å øke ledelsen flere ganger og tre og et halvt minutt på overtid scorete Sondre Sørli sitt andre mål og KBK vant kampen 3–1.

KBK har dermed fem poeng ned til tabelltoer Sandefjord.