Kari Vikhagen Gjeitnes

 • Gjeitnes på sjetteplass

  Kari Vikhagen Gjeitnes hamna på ein sjetteplass i Ski Classics-rennet søndag. Beste norske var Astrid Øyre Slind, som tok tredjeplassen.

  Kari Gjeitnes Vikhagen
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • 2.-plass til Gjeitnes

  Kari Vikhagen Gjeitnes gjekk seg inn til ein imponerande 2.-plass under langløpet La Diagonela frå Sveits. Løpet er på totalt 52 kilometer og Gjeitnes kom i mål like bak tsjekkiske Katerina Smutna. 34-åringen var med i sigerskampen heilt inn til mål, men hadde ikkje nok krut på slutten til å gå forbi tsjekkaren. – Det er godt å vere tilbake på pallen. Det var verkeleg kaldt i starten. Eg har aldri vore så kald under eit renn tidlegare. Heldigvis gjekk det betre etter kvart, sa Gjeitnes etter målgang.

  Kari Vikhagen Gjeitnes
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Ny fjerdeplass

  Kari Vikhagen Gjeitnes fra Skåla i Molde ble nummer fire i skirennet Kaiser Maximillian Lauf i Seefeld i Østerrike. Hun var 1.48 bak vinneren i mål. Dette var sesongens tredje renn i Sci Classics, og dagens vinner brukte nesten to timer og sju minutter på distansen, som i dag var kuttet ned fra 60 til 40 kilometer. Plasseringen er den samme som i tilsvarende løp i fjor.

  Kari Vikhagen Gjeitnes
  Foto: NRK
 • Vikhagen Gjeitnes med i teten

  Kari Vikhagen Gjeitnes fra Molde ble nummer fire i langløpet Reistadløpet i Ski Classics. Det gikk fra Setermoen til Bardufoss. Vikhagen Gjeitnes har vært ute store deler av skisesongen med en skade.

  sprint kvinner
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • 4.plass til Vikhagen Gjeitnes

  Kari Vikhagen Gjeitnes tok 4.plassen under langløpet Ski Classics, Kaiser Maximilian Lauf i Seefeld i Austerrike. Rennet var på 60 kilometer. Dette er første sesongen der den tidlegare sprintaren satsar på langløp.

  Vikhagen Gjeitnes
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix