NRK Meny
Normal

Jönsson skal ha vært i møte med Djurgården

Aalesund-trener Jan Jönsson skal, ifølge Fotbollskanalen.se, ha vært i møte med Djurgården for å diskutere stockholmsklubbens ledige trenerjobb.

Jan Jönsson

Jan Jönsson har vært i møte med Djurgården.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Aalesund har i flere måneder ventet på svar fra trener Jan Jönsson om han vil fortsette som trener i AaFK.

Nå melder nettstedet Fotbollskanalen.se at Jönsson har vært i møter med Djurgården.

– Vi har noen alternativer, og vi har satt i gang en prosess og pratet med noen trenere, det kan jeg bekrefte, sier Djurgården sin sportssjef, Anders Grönhagen.

Diskuterte ny kontrakt allerede i juli

Jönsson undertegnet en ettårskontrakt med Aalesund i januar. Da kontrakten ble inngått var det åpning for at treneren kunne forlenge med to år. Men dette har latt vente på seg.

Allerede i juli var samtalene om ny kontrakt i gang, men ny kontrakt er ennå ikke signert. Samtidig vil Ålesund ha ett svar.

– Jeg skal ha et møte med Jan enten i dag eller i morgen. Jeg skal ikke si at vi må ha et ja eller et nei, siden vi må bli enig om ei kontrakt først, men han må i alle fall gi et tydelig signal på hva han i utgangspunktet ønsker, fortalte AaFKs klubbdirektør Henrik Hoff til Sunnmørsposten mandag ettermiddag.

Familien bor i Sverige

Fotbollskanalen skriver videre at en sak som kan peke i svensk retning for Jönsson er at familien flyttet tilbake til Sverige da Jönsson forlot Rosenborg. Jönsson sa da til fotbollskanalen at han trodde han ville følge etter familien etter kort tid.

– Vi har tatt ett steg hjem allerede i og med att tre fjerdedeler av familien allerede bor i Sverige, så vi får se, sa Jönsson til nettavisen.

Henrik Hoff sier til Sunnmørsposten at han håper at situasjonen løser seg i favør AaFK, men kan bli nødt å starte jakten på ny trener dersom Jönsson velger å ikke signere ny kontrakt med klubben.