Johansson har signert ny kontrakt med Molde HK Elite

Molde har ikke tapt en eneste kamp siden svensken tok over treningene. Nå blir «Bagarn» med videre i ett år til.

Magnus ”Bagarn” Johansson

KONTRAKT: Ifølge kontrakten vil Magnus «Bagarn» Johansson (t.v.) være med Molde Elite videre inn i et eventuelt eliteseriespill i neste sesong. Svensken har tidligere vært med i trenerteamet for det svenske kvinnelandslaget.

Foto: Audun Braastad, Audun Braastad / NTB scanpix

– Jeg har gleden av å si at Magnus Johansson har signert kontrakten og blir i Molde i hvert fall ett år til, forteller Per Gjerde, styreleder i Molde HK Elite.

Magnus «Bagarn» Johansson kom til Molde håndballklubb i fjor, og har overgått all forventning. Moldes kvinner har ikke tapt en eneste kamp og de ligger nå an til eliteseriespill neste sesong.

Er en vinnerskalle

Gjerde forteller NRK at signeringen betyr alt for klubben.

– Vi får kontinuitet og spillerne kjenner ham. Han er en vinnerskalle og han ønsker å bringe det laget og talentene videre opp i eliteserien, sier Gjerde.

I 1. divisjon ligger nå Molde på en andreplass på tabellen, med 30 poeng. Det samme har serieleder Fredrikstad, med en mindre kamp spilt.

Fana ligger på en tredjeplass med 28 poeng og en kamp mer spilt. Første og andreplass rykker opp til eliteserien, mens tredjeplassen skal spille kvalik.

Molde Elite har tre kamper igjen før serien er slutt.