NRK Meny
Innfjordtunnelen
Foto: Statens vegvesen

Innfjordtunnelen

Oppsummert

Innfjordtunnelen er en 6594 meter lang veitunnel på europavei 136 i Rauma kommune i Romsdal i Møre og Romsdal. Tunnelen går fra Veblungsnes til Gridset ved Innfjorden og ble åpnet i 1991 .

 • Ikke fri ferdsel

  Det blir ikke fri ferdsel i Innfjordtunnelen i helga. Vanligvis er tunnelen åpen i helgene i oddetallsuker, men entreprenøren trenger denne helga for å teste de nye elektrotekniske installasjonene i tunnelen, sier prosjektleder Halgeir Brudeseth. Det blir derfor kolonnekjøring i Innfjordtunnelen fra klokka 18-06 som ellers i ukedagene.

  Innfjordtunnelen
  Foto: Statens vegvesen
 • Fleire kolonner i Innfjorden

  Vegvesenet melder at det bli sett opp to ekstra kolonner i Innfjordtunnelen frå 15. februar. Nattkolonnene klokka 04.00 og 04.15 kjem frå dagen etter også til å gjelde i helgane.

  Dei ekstra nattkolonnene blir sett opp i staden for dei tre nattavgangane på ferjesambandet Åfarnes - Sølsnes.

  Få full oversyn over kolonnetidene her.

  Innfjordtunnelen blir åpen hele påska
  Foto: Statens Vegvesen
 • Redusert framkome i tunnel

  Trafikkuhellet i Innfjordtunnelen skal dreie seg om eit møteuhell mellom to bilar, men ikkje av det alvorlege slaget. Ein bil skal ha køyrt inn i sida på møtande bil. Det er ikkje meldt om personskadar, seier operasjonsleiar i politiet, Jan Helge Kjøl. Politi og brannvesen er på staden og har fått bilane til sides, men det er redusert framkome i tunnelen.