NRK Meny
Normal

Mange store idrettsarrangement i helga

Fylkets største håndballturnering for barn og unge i Kristiansund, Shell Cup, er godt i gang. Det samme er fotballturneringen Tafjord Cup på Blindheim.

Shell Cup 2014

Tøffe tak under Shell Cup i Kristiansund.

Foto: Shell Cup

Tafjord Cup i regi av Blindheim IL har i år rekordpåmelding. De har holdt på siden 2007 da de startet med 30 lag. I år er 220 lag på besøk på gressmattene på Blindheim.

Mer enn 2000 barn og unge spiller i helga fotball med flere tusen publikummere til stede som heier dem frem.

Håndballturnering i Kristiansund

Shell Cup 2014 er også godt i gang i Kristiansund hvor nesten 200 håndballag er samlet. Turneringen er for jenter og gutter i aldersklassene 10–18 år, og turneringen startet alt fredag.

Retiroløpet 2014

Retiroløpet i Molde lørdag

Flotte omgivelser for Retiroløpet i Molde.

Foto: Gunnar Sandvik

I Molde arrangerte Molde Olymp det årlige terrengløpet Retiroløpet lørdag med rundt 60 deltakere. Løpet markerer starten på utesesongen og går på friområdet på Retiro i Molde.

I nydelig og varmt aprilvær ble det en festdag der mange barn fikk løpe terrengløp og de større fikk konkurrere i kretsmesterskap i terrrengløp

Valderløpet 2014

Stor deltagelse under årets Valderløp. mange møtte opp for å heie også.

Foto: Knut André Haahjem

Valderløpet

Også på Valderøya er det mange i stor aktivitet i dag. I går var 300 stykker forhåndspåmeldte til det tradisjonsrike Valderløpet. Og løpsgeneral Ole Martin Sæter forteller at det var flere i kø lørdag så han tror minst 400 stykker har deltatt.

SIF jente 11, Shell Cup

Skarbøvik sitt jente 11 lag på 'hybelen'.

Foto: Aina Engvik