NRK Meny
Normal

Idol-Jenny mistet venninne i busskapringen

Jenny Langlo sørger over tapet av venninnen sin, Margaret Molland Sanden (19). – Hun var et vakkert menneske, sier Jenny.

Jenny Langlo

Jenny Langlo er nå på veg hjem fra Mosambik. Da fikk hun beskjeden om at venninnen fra studenthjemmet på Blindern var blitt drept i busskapringen.

Foto: Kjetil Lillesæter / NRK

Jenny Langlo vant Idol 2011. Nå studerer hun i Oslo og bor på Blindern Studenterhjem. Der bodde også den 19 år gamle Margaret Molland Sanden som ble drept under busskapringen i Sogn og Fjordane.

Margaret Molland Sanden

Margaret Molland Sanden ble drept under busskapringen på fjellet øst for Årdal.

Foto: Privat

Fellesskapet på studenthjemmet er utrolig sterkt. Vi er alle sterkt preget og i veldig stor sorg, skriver Jenny Langlo i en sms til Dagbladet.

Margaret Molland Sanden begynte i høst på ingeniørstudier på Høgskolen i Oslo. Da hun ble drept hadde hun vært hjemme i Årdal på besøk.

Jeg hadde akkurat begynt mitt vennskap med Margaret. Jeg hadde lagt merke til at hun var en jente med en veldig godhet over seg. Hun var et menneske jeg så frem til å bli bedre kjent med, skriver Langlo.

Jenny Langlo er nå i Mosambik. Og til Dagbladet forteller hun at Margaret Molland Sanden var en av de siste hun var i kontakt med på Blindern før hun dro sørover.

Det er helt absurd å få en slik sjokkbeskjed, skriver Langlo i sms-en til Dagbladet.