NRK Meny
Normal

Horrem og Hordvik tapte

Iver Horrem og Øyvind Hordvik tapte 1–2 for sveitsiske Philip Gabathuler/Jan Schnider i sin annen EM-kamp i sandvolleyball.

Iver Horrem

Iver Horrem og Øyvind Hordvik tapte dagens kamp i EM i Kristiansand.

Foto: CEV /

Nordmennene står dermed med en seier og ett tap så langt i turneringen, men har fortsatt gode muligheter for avansement. Philip Gabathuler måler ikke mer enn 193 cm på strømpelesten, men i går framsto han som den reneste monsterblokken for Øyvind Hordvik.

Sveitseren blokket til seg sju poeng i det avgjørende tredjesettet, og dermed vant de en kamp som i stor grad ble avgjort ved nettet.

Hordvik brakte Norge inn i kampen i annetsettet med et fantastisk blokkspill. Han scoret seks poeng og drev den samme Gabathuler nesten til vanvidd.

– Klart det er skuffende å gi fra seg så mange poeng på rad som vi gjorde i tredjesettet, sa Øyvind Hordvik, og tenkte på perioden da sveitserne gikk fra 1–3 til 10–4. Da ble kampen i realiteten avgjort.

Horrem/Hordvik møter østerrikerne Alexander Huber/Robin Seidl i sin siste puljekamp fredag. De kan bli alt fra nummer en til nummer fire i en pulje som er svært jevn.