Hør cupfinalestemningen DIREKTE her

Følg også med i denne artikkelen for videoer og intervju fra radiosendingen.

Arne Flatin Allan Eikrem

Allan Eikrem og Arne Flatin er NRKs dynamiske duo i distriktssendingen, som denne gangen sendes direkte fra Youngstorget, i anledning cupfinalehelgen.

Foto: Terje Reite / NRK

Hør radiosendingen HER.

I år er det fjerde gangen på fem år at Møre og Romsdal har et lag i cupfinalen. NRK Møre og Romsdal er i hovedstaden for å være med på dekningen av helgens cupfinale mellom Molde og Rosenborg.

Våre reportere er i dag på plass fra Youngstorget i Oslo, der Molde skal arrangere sitt cupfinalevorspiel. Det vil bli satt opp store telt på Youngstorget, og det er ventet at mellom 10–15 000 moldensere vil farge hovedstaden blå og hvit.

Stemning fra studio

På lørdag ettermiddag vil NRK Møre og Romsdal rigge opp vårt eget lille studio på Youngstorget, og kjøre en direkte radiosending på P1 Møre og Romsdal.

Der vil lytterne selvfølgelig få en stemningsrapport fra supporterne, og sentrale personer i MFK- miljøet samt tidligere moldehelter vil stikke innom i løpet av sendingen.

Og til dere som går glipp av radiosendingen: Fortvil ikke, for alle radiointervjuene av gjestene våre blir nemlig filmet og lagt ut på våre nettsider nrk.no/mr. Vi vil også dekke stemningen utover kvelden på våre nettsider med videoer og bilder.

Ordfører Torgeir Dahl før cupfinalen

Ordfører Torgeir Dahl før cupfinalen.

Hør hva moldenser og Dagbladet-journalist Rolf Fiske sier om Moldes cupsuksess.

Hør hva moldenser og Dagbladet-journalist Rolf Fiske sier om Moldes cupsuksess.

Hør hva D'Sound-Jonny tenker om MFK før cupfinalen.

Hør hva D'Sound-Jonny tenker om MFK før cupfinalen.