NRK Meny
Normal

Hønefoss bekrefter Angan-salg

Ole Gunnar Solskjærs Molde har sikret seg Hønefoss-spiller Davy Claude Angan. Det bekrefter nå leder i Hønefoss, Rolf-Magne Walstad.

Davy Claude Angan

Davy Claude Angan blir trolig presentert som Molde-spiller i dag.

Foto: Schrøder, Tor Erik / Scanpix

Hønefoss-spissen Davy Claude Angan er klar for Molde. Ifølge nettstedet ringblad.no betyr salget av spissen millioninntekter for klubben på Ringerike. Da Ole Gunnar Solskjær startet sin første med Molde-laget i dag onsdag, var Angan ute på den grønne matta. Overgangen er dermed et faktum.

- Jeg kan bekrefte at ting er klart nå, og at Davy har skrevet under for Molde, forteller daglig leder i HBK, Rolf-Magne Walstad til ringblad.no.

– Flere nye spillere på treningen i dag

Da Ole Gunnar Solskjær startet sin første trening med Molde-laget onsdag formiddag, var det ikke bare Angan som troppet opp som ny Molde-spiller. Manchester United-spiller Magnus Wolff Eikrem var tilstede, og overgangen kan dermed sees på som bekreftet. Også den 19-år gamle amerikaneren Joshua Gatt har kommet til Molde fra Østerrikske Rheindorf Altach.

Ryktene går om at også Vikings Børre Steenslid er på veg til Molde. Han var imidlertid ikke tilstede på dagens trening.

– Molde ville holde tett

Ryktene om en overgang til Molde har versert omtrent like lenge som Ole Gunnar Solskjær har vært ansatt som manager i romsdalsklubben. Ingen i Molde har villet bekrefte overgangen så langt. Det er ventet at denne bekreftelsen kommer i løpet av onsdagen.

– Vi har ikke villet bekrefte salget av Angan av respekt for Molde. Klubben ba oss om å ikke si noe før de selv bekreftet overgangen på en pressekonferanse, sier Walstad til ringblad.no.

4 millioner for Angan?

I Hønefoss spekulerer også ringblad.no i hvilken pris Molde har betalt for Angan. Etter det de erfarer, får Hønefoss opp mot fire millioner kroner for spissen sin. Styreleder Rolf-Magne Walstad vil ikke kommentere den nøyaktige salgssummen. Nettstedet mener imidlertid å vite at den endelige salgssummen ble senket fra det opprinnelige kravet, mot at Hønefoss får en større prosent av et eventuelt videresalg.

- Vi ønsker ikke å være ufine overfor Molde og vil selvsagt respektere klubbens ønske om at overgangssummen ikke blir kjent, forteller Walstad.