Slik skal Hødd farge Oslo blått

Hødd er i cupfinalen. I dag får vi vite hvordan Hødd skal farge Oslo blått siste helgen i november. NRK sender direkte fra programpresentasjonen klokka 11.00 i dag.

Uhøgtideleg pressekonferanse frå Høddvoll med presentasjon av opplegget for cupfinalehelga.

Hødd fotball skal legge fram planene for cupfinalehelga. Følg pressekonferansen her.

Cupfinalen spilles søndag 25. november. Men Hødd skal sette sitt preg på Oslo hele helgen.

Det er Tromsø og Hødd som møtes i cupfinalen. De to lagene kommer til å fordele sentrale steder i Oslo seg imellom.

Klokka 11.00 presenterer Hødd sine planer. NRK sender direkte fra Høddvoll når Hødd presenterer cupfinaleplanene sine.

Ved tidligere cupfinaler har både Youngstorget, Spikersuppa og Rådhusplassen i Oslo blitt tatt i bruk til store cupfinalearrangement. Fortsatt er det ikke kjent i detalj hvilke steder Hødd skal bruke.

Det har imidlertid lekket ut at Youngstorget kan bli et sentralt område. Operataket har også vært nevnt som en mulighet.

Hødd har holdt kortene tett for brystet når det gjelder hvilke artister som skal opptre. Skal man spekulere, gjelder det å tenke hvilke artister som kommer fra Ulstein-regionen. Det kan hende Hødd tenker godt ut over sin egen region, men de vil nok gi arrangementene en skikkelig sunnmørsk vri.

Hildegunn Moltubakk med Fredrik Steen og Ørjan Liavåg er kanskje de mest nærliggende å spekulere om. Rein Alexander har sterke røtter i nabokommunen Sande. Kanskje kommer han?

Dersom de virkelig tenker sunnmørsk bygdekultur, vil kanskje Vassendgutane kunne bringe stemningen i Oslo på topp en småkald vinterhelg i november.

Svaret får vi klokka 11.00. NRK sender da direkte fra Høddvoll.